Nesze!szer

Vidám vasárnap

2022. március 20.

 

 

ne_add_fel.jpg

 

Ne add fel, menj tovább! Amikor elérkezett az idő, és érzed a hívást, mi az utad, vegyél egy levegőt, és menj tovább. Lesznek kétségeid, lesznek álmatlan éjszakák, lesznek napok, amikor úgy érzed, bárcsak ne ébredtél volna fel. Lehetnek napok, amikor úgy érzed, feladod – mindent. Akkor is menj tovább! Lesznek, akik azt érzik, elhagytad őket, cserbenhagytad őket, mert a szíved útját járod. Lehet, a családod is, barátok is értetlenül állnak a döntéseid előtt, és az előtt, akivé váltál. Még az is lehet, hogy hátat fordítanak. Kivet a társadalom, azt érzed, sehová sem tartozol. Ne add fel, menj tovább! Lehet, hogy lesznek irigyeid, mert meg merted tenni, és sokan féltékenyek lesznek. Lehet, hogy lesznek, akik megítélnek, elítélnek, megvetnek, és rosszindulatúan összesúgnak a hátad mögött. Nem baj, csak menj tovább. Lehet, hogy akik közel állnak hozzád, elárulnak. Akkor se add fel. Érkeznek kísértések, angyali köntösben kísértenek, hogy megmérettessen a hited, mennyire erős. Érnek veszteségek, sírni is fogsz, és leszel szomorú, összetört. Ember vagy. De akkor is menj tovább, és ne add fel.
Egy nap arra ébredsz, hogy erőd van, hogy van benned egy mozdíthatatlan pont. Aki valójában az igaz Te vagy. Boldogságot fogsz érezni, szabadságot, és elégedettséget.
Szilasi Márti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2017783496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása