Nesze!szer

Szuper digi csajokat díjazott a Vodafone

2022. március 11.

 

 

vodafone_nonap_3.jpg

 

 

A social media az életünk rész. Nyilván ki így, ki úgy csinálja. Ám a digitális élet az itt van, szem előtt, most is itt blogolok nektek. A Vodafone most digitális női vállalkozókat díjazott. És hát hogy is mondjam: több nagyon kedves ismerősöm is kapott ilyen elismerést, mondom is. 

A Vodafone hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és a női egyenjogúságnak, emellett kiemelt figyelmet fordít a hazai kis-és középvállalkozások digitális felzárkóztatására. Ennek jegyében idén nőnapon egy újonnan alapított díjjal digitális női vállalkozók teljesítményét ismerte el. Az Év Női Digitális Vállalkozója díjat 10 olyan vállalkozó kapta, akik üzleti eredményeiket a digitálizációnak köszönhetően érték el. A díj alapításában és a rangsor felállításában a Vodafone szakmai partnere a Portfolio volt. A Vodafone egy különdíjat is átadott, melyet a #nemluxustáska adományozási mozgalom alapítói kaptak.
A Vodafone az elmúlt években számos vállalati programot indított az egyenlőség megteremtése érdekében. A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a Vodafone a kis-és középvállalkozások támogatását, megerősítését is fontosnak tartja. Ezért idén nőnapon a Portfolio-val közösen díjat alapított Az Év Top 10 Női Digitális Vállalkozója néven. A díjat 10 olyan női vállalkozó kapta, akik kiemelkedően innovatív, és a vállalkozásuk számára előnyös módon használták ki a digitalizáció adta lehetőségeket.

A díjakat Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója és Balogh Gabriella, a Portfolio Csoport társtulajdonosa és igazgatósági tagja adták át a Vodafone Magyarország székházában megrendezett díjátadón.

És akkor most jöjjenek a szuper csajok, akik ezt az elismerést kapták
 Dr. Árvai Anita, étteremtulajdonos, gasztroinfluencer, @veganeeta - csodabarátnő! 
 Beh Mariann, kertészmérnök, @bazsalikomoskert - imádom a teáit
 Burján Szafi, @burjan_szafi
 Debreczeni Dóri, fitness edző, sportoló, @debreczenidora - még modellem volt anno...D
 Forgács Mariann, közösségi média szakértő, a Be Social social media ügynökség lapítója és társügyvezetője, @mankagram
 Kovács Rami, fitnesz edző, @kovirami_fit
 Muszula Timi, virágkötő és a Cloé Café kávézó franchise alapítója, @lauraviragtimi - róla is írtam sokszor nektek
 Rácz Judit, kozmetikai vegyész, a Skinsmart.hu alapítója, @skinsmarthu - jó, hát tudjátok, hogy imádom a Geek & Georgeust ugye....D
 Szalai Dóra, cukrász, @chezdodomacaron
 Viszkok Fruzsi, digitális tartalomfejlesztő, @vfruzsi

Gratulálok a csajoknak, a #nemluxustáskásoknak is és ehhez a remek kezdeményezéshez!

 

vodafone_nonap_4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr217776514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása