Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. február 21.

 

 

elfogadas_kapcsolat.jpg

 

Az igazi kapcsolatokhoz egyetlen út vezet, az önfelvállalás, és ez nem csak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra és egyéb emberi kapcsolatokra is igaz. Amíg nem tudjuk kik vagyunk és mit érünk, amíg önmagunkat nem merjük felvállalni, nem tudnak ránk találni azok, akikkel valóban együtt rezgünk és csak a szenvedést - megalkuvást teremtjük újra és újra, ahogy szüleink, nagyszüleink stb. tették.
A jelenleg zajló folyamatokban jelen van már az új, teljességet adó kapcsolódások megjelenésének lehetősége, de csak akkor, ha tudjuk kik vagyunk, tudjuk mit ÉRÜNK, tisztán látjuk vágyainkat, felnőttünk a nagybetűs Női - Férfi - Kapcsolati minőségekhez és mindezeket minden körülmények között fel is merjük vállalni, ki merünk mellettük tartani, még akkor is, ha ezért leszakadnak azok, akik nem tartanak még itt.
Szántó Brigitta
kép:pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9117671184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása