Nesze!szer

Naomi Schott a vegán Chloé Nomade Naturelle arca

2022. február 18.

 

 

clo_nom_edp_nat_22_face_and_pack_visual_1_16-9.jpg

 

A Coty nemrégiben bemutatta a Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle reklámarcát, a mindössze 28 éves brit színésznőt, Naomi Scottot. Erről hoztam egy kis beszámolót nektek.

 

A Chloé ikonikus márka, és ez a jelző a Chloé illatokra is igaz. Csodálatos érzés, hogy olyan márkával dolgozhatom együtt, amely nem csak esztétikailag gyönyörű, hanem a szellemiségével is azonosulni tudok. Rendkívül céltudatos márka, és ez nekem nagyon bejön”, - nyilatkozza Scott. „Célul tűztem ki, hogy olyan parfümhöz adom a nevem, amelyet tényleg viselni tudok. Nagyon érzékeny a bőröm, és nagy örömömre a Nomade Eau de Parfum Naturelle 100%-ban természetes eredetű összetevőket, természetes úton elállított alkoholt és vizet tartalmazó vegán illat, így én is nyugodt szívvel viselhetem, nem kerül toxikus anyag a bőrömre”, - folytatja.

Constantin Sklavenitis, a Luxury of Coty márkaigazgatója véleménye szerint „Naomi Scott egyértelmű és tökéletes választás a Nomade Eau de Parfum Naturelle illathoz. Két eltérő kultúra találkozásából született – Londonban, angol édesapától, illetve indiai származású édesanyától – és megtestesíti a Nomade világának értékeit: hitelesség, spontaneitás, összetartás, vidámság és női összetartás”.

Scott varázslatos kisugárzása és spontaneitása remekül érvényesül a Chloé márkával való együttműködés során. Aktívan támogatja a nők jogainak érvényesülését, többek között a (nehéz sorsú gyermekeket világszerte segítő) Compassion szervezet nagyköveteként, amely egybecseng a Chloé által képviselt értékekkel.

Naomi Scott egy hounslowi lelkész apa és egy ugandai származású anya gyermekeként látta meg a napvilágot, majd Londonban nevelkedett. Kiskamaszként dalokat írt zongorára, előadóművészet iránti szenvedélye azóta is lankadatlan dalszerzőként, énekesként és színésznőként. Lenyűgöző alakítást nyújtott az Aladdin és a Charlie angyalai című filmekben (2019), (előbbiért 2019-ben elnyerte a Teen Choice díjat Choice Sci-Fi/Fantasy filmszínésznő kategóriában). Hamarosan a Distant című sci-fiben láthatjuk, Anthony Ramos oldalán. Az Universal tervei szerint a film várhatóan 2022. szeptemberében kerül az amerikai mozikba. Scott a Netflix egyik limitált sorozatában is szerepet kapott: az Anatomy of a Scandal című sorozat Sarah Vaughan azonos című regénye nyomán készült. A sorozat a brit elit körében  kirobbant botrány történetét meséli el és a szexuális beleegyezés és az előjogok témáját boncolgatja egyébként - amennyiben nem láttad még. 

 

3614229395693_chl_nom_edp_nat_22_50ml_1.jpg

 

Na de térjünk a lényegre. A Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle az illatélmények új területeit tárja fel: ezt a különleges jázminos illatot Caroline Dumur parfümőr álmodta meg. Első benyomásra ez az új illat a képzeletet egy napfelkeltében tündöklő távoli táj felé repíti. A bergamott esszenciája áttör – olyan frissítően, mint ahogyan a homokdűnéket a szél simogatja - már, ha van ilyen emléked. Közben az egyiptomi jázmin érzéki, nemes jegyei jelennek meg. A virág időtlen eleganciája találkozik a datolya-akkord gyengédségével, amihez a vanília és szantálfa kellemes, meleg és lebilincselő. Kipróbálod? 

Chloé Nomade EDP Naturelle 30ml – 26.090Ft
Chloé Nomade EDP Naturelle 50ml – 36.890Ft
Chloé Nomade EDP Naturelle 75ml – 46.290Ft

 

 

clo_nom_edp_nat_22_vignette_pack_picto_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4317625710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása