Nesze!szer

Vágó Réka és a Batz nagy lépése

2022. február 16.

 

 

_bhp9488.jpeg

 

_bhp9495.jpeg

 

 

Sosem gondolná az ember, hogy egy izgalmas fashion hír a papucsok háza tájáról érkezik. Vágó Réka munkásságát régóta követem figyelemmel és most ő szolgált egy meglepően izgalmas fordulattal... ugyanis: 

Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb magyar divat-együttműködése a Batz és a REKAVAGO kollaborációja. A két kimagasló minőségű márka, a komfortos klumpáiról és nyitott lábbelijeiről ismert Batz és Magyarország első számú cipőtervezőjének közös munkájából friss, 2022 tavaszára kortárs dizájnnal újraálmodott papucskollekció született. A jól hordható, stílusos divatdarabok között már minden korosztály megtalálhatja a kedvenceit, melyek a meleg nyári viseletekhez, vagy akár a hűvösebb otthoni kényelembe egyaránt passzolnak.
A 2021-ben indított Batz-projekt célja a célcsoportszélesítés és a fiatalok felé való dinamikus nyitás. Kárpáti Zoltán, a Batz tulajdonosa ennek sikerét egy designer-együttműködésben látta. Vágó Rékában – aki örömmel és könnyen azonosult a Batz-féle magas minőséggel – nemcsak sikeres tervezőre, hanem profi szakemberre, ideális partnerre is talált:
„Azért döntöttünk Réka mellett, mert a Batz szempontjából fontos volt, hogy az elképzeléseinket azonnal kaptafára tudja adaptálni, nem utolsósorban a MOME-n tanítja a cipőtervezés-készítés csínját-bínját. Az új vonallal szeretnénk megszólítani az aktuális trendekre nyitott, egyszerre kényelmes és stílusos, divatos lábbeliket kereső vásárlóközönséget, köztük a fiatalokat is, de természetesen a kollekció nemcsak nekik készült, hiszen egy nő mindig szeretne stílusos lenni, akárhány éves is.”- vallja Kárpáti Zoltán, a Batz alapító-tulajdonosa.
A Batz X REKAVAGO dizájnerpapucs kollekció két friss, könnyű modellre épül, rengeteg, a Batzó manufaktúra életében újdonságként megjelenő, életteli REKAVAGO-színárnyalatban. A papucsok  izgalmas felsőrésze magas minőségű bőrből készült, és – a tervező maga tesztelte – jellegzetes, parafára emlékeztető, natúr hatású, komfortos Batz könnyű, rugalmas talpakat kaptak.

Én csak annyit mondanék: ide vele jó idő, villanjanak azok a dizájnerpapucsok! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1517509454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéki béla 2022.02.17. 17:41:47

Ja, cenzúra... Minek?
Egyébként nekem Scholl van. 30+ éve vettem és még mindig egyben van. És használom.
süti beállítások módosítása