Nesze!szer

Ó, végre itt egy cseresznyevirágos illat!

2022. január 19.

 

esc_ltd_cj_kv_22_e-com_rgb_2500x2500px.jpg

 

Ó, hát igen, van egy enyhe kis cherry blossom mániám, ami azért jól jön januárban is, mert figyelni kezdek az újdonságokra. Az ESCADA most  arra bátorítja csajokat, hogy fedezzék fel Tokió dinamikus, pezsgő világát, és adják át érzékeiket a cseresznye mániának. A város ragyogó neon fényei egy semmihez sem hasonlítható lélegzetelállító élmény kezdetét jelentik, cseresznyevirág esővel és egy játékos kalanddal. Mondjuk, ebben benne is vagyok: úgynevezett bármikor. 

A nőiességet és vidámságot sugárzó Cherry in Japan harmonikus egységben ötvözi a Tokiót körbe lengő cseresznyefa virág illatát a modern város digitális jegyeivel és játéktermeinek hangulatával. Pop színek és csillogás minden mennyiségben, hogy az üde és modern Eau de Toilette viselőjében tudatosuljon, olyan nem létezik, hogy valami túl sok. A ragyogó illat szikrázó cseresznye jeggyel indít, majd kibontakozik a virágos szívjegy
jázmin szirmokkal. A melegséget sugárzó tonkabab érzéki felhőbe burkolja a lélekemelő és rabul ejtő új illatot.

A parfümgyártásban az ESCADA márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségének hű bizonyítéka, hogy a Cherry in Japan összetevőinek 86%-a természetes eredetű.

Az illat megalkotója Honorine Blanc sztárparfümőr, a parfümök szenvedélyes szerelmese és született művészlélek. Honorine illatkompozíciója érzéki világba repíti a viselőit, az érzelmek és szenvedélyek tökéletes szimbiózisával.

A limitált finomság jellegzetes ESCADA illatüvegét cseresznyét szimbolizáló rajz ékesíti és fényes ezüst kupak zárja le. A halvány pink folyadék színével harmonizáló színárnyalatok díszítik az illatüveget, a színpompás kartondobozt pedig tündöklő piros cseresznyék díszítik.

3616302023806_esca_ltd_cj_22_edt_50ml_pack.jpg

 

CSUPA-CSUPA CSERESZNYE!

A multimédia művész és kreatív rendező Donna Adi játékos illusztrációit felvonultató kampány teleportál bennünket a Cherry in Japan varázslatos világába. Donna különleges művészi alkotásaiban rétegezetten helyez fotókra élénk illusztrációkat. Kimagasló tehetsége által 180 000 követőt nyert meg az Instán.  A kreatív megoldásokban gazdag képeken kavargó cseresznye virágokat repít a szél, de fellelhetők a modern város digitális jegyei is. Az üzenet egyértelmű: Japán téged vár idén nyáron - már csak képzeletben leginkább. . Hívd el a barátnődet, hagyjátok magatok mögött a hétköznapokat, készüljetek egy felejthetetlen kiszakadásra a modern
digitális csodákkal teli városban érzéki illatok csábításával, ahol minden pillanatot maximálisan megélhettek. Oké, akkor addig szólok is a csajoknak és igyekszünk okosan bepakolni majd. Addig meg itt az Escada...

 

ESCADA Cherry in Japan EDT 100ml – 30.190Ft
ESCADA Cherry in Japan EDT 50ml – 23.090Ft
ESCADA Cherry in Japan EDT 30ml – 16.590Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2416818540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyers Anna · https://szelaviblog.blog.hu/ 2022.01.21. 06:44:57

Én Escadat használok, nagyon szeretem, de sajnos baromi rövid ideig tart. Kb fél óránként kéne újrafújni :(

beautyka 2022.01.21. 06:45:54

@Nyers Anna: hát igen, ezt nem a tartósságáért szeretjük
süti beállítások módosítása