Nesze!szer

2022: a szív útjának éve!

Eljött a szerelem ideje!

2022. január 02.

 

 

a_sziv_utjanak_eve.jpg

 

2022. Hát helló. A tavalyi évünk olyan volt, mintha teljesen az előzőt élnénk, azt hiszem. Sok változás nem történt, ugyanabban az energetikában maradtunk szinte - de ez csak kívülről érvényes, mert nagyon önmunkában voltunk. Azt ilyenkor mindig leszögezem nektek az év eleji postnál, hogy az igazi nagy megindulás nem a januári-februári időszakban van.... ilyenkor alszik még a természet. Az évkörrel indul meg az új időszámítás, a Kossal. Addig nagyokat nem lépünk, inkább csak gondozzuk az új palántáinkat, ültetni viszont márciusban fogunk és a hajtásokat figyelgetni.

 

atalakulas.jpg

 

Azonban a számmisztika alapján már gondolkodhatunk januártól, hisz ezt bárhogy is vesszük: 6-os év. A Tarotban az bizony a Szeretők lapja. Erről nem kell azt gondolni, hogy most a fél társadalom átmasírozik szeretői státuszba, hanem jóval inkább arról szól: ez a szerelem és a kapcsolatok éve lesz. Nagyon sokan fogják megtalálni az igazi társukat, ikerlángjukat, de ez nem azt jelenti, hogy attól a pillanattól kezdve kéz a kézben ücsörögnek a Duna partján a naplementét nézegetve. A Tarot 6-os lapjában bizony kardok is vannak, ez a szerelem azért küzdelmekkel is jár, nem adják olyan könnyen. Ez az elköteleződés éve lesz. Sokan fognak megházasodni, most ez az év az, ami pontosan azt kéri tőlünk: döntsünk a szívünk szerint. Nem, nem az eszünk szerint. Itt szól bele az asztrológia, aminek kapcsán már jó ideje mondom nektek: az érdekkapcsolatok ideje lejárt. Tavaly is sok olyan szétmenetelt láthattunk, amikor valakik gazdasági alapok mentén éltek együtt, ezeknek bizony már nem érvényes a szavatossági idejük. Aki most érzi azt, hogy azért lesz jó a másikkal, mert megfelel az elvárásainak, az erős tapasztalásban részesül, vagy akár sors általi pofont is kaphat, ha konkrétabban kell fogalmazzak. A szerelemben olyan, hogy elvárás: nem létezik.

Tiszta kapcsolódás van, amikor a szívünk szavára válaszolunk. Amikor a nő és a férfi teljes egységben, harmóniában tud egymáshoz kapcsolódni. (Tehát nem a mentén találkozunk, hogy nekem heti x szexre van szükségem, vagy arra, hogy ilyen és ilyen egzisztenciája legyen és arra majd behívok egy bábut, akit majd úgy faragok magamnak, ahogy én gondolok! Ezen a ponton kell beszélnünk a kapcsolatfüggők témaköréről is, akik megint nem tudnak igazán jól kapcsolódni, hisz a legfontosabb időszakot, az önMagunkra ébredést nem élték meg, mert egyik házasság után jött a másik, egyik együttélés után csak átcuccoltak egy háztömbbel odébb. Saját önnön valónk ismerete nélkül egyetlen szerelmecskében sem leszünk otthon, hisz a saját lelkünk templomát sem ismerjük. Kéretik rájönni arra, hogy Julia Roberts példájával élve: hogy is szeretjük a tojást. Én akkor éreztem, hogy önmagam vagyok, amikor felismeretem: én egyáltalán nem szeretem a tojást. És ez nagy felfedezést adott, mert addig én is mindig igazodtam és meg akartam felelni... hát kérem, ez már nincsen és ajánlom nektek is, mert az önfelvállalás, a szabad lélek végtelen boldogságot ad ám! 2022-ben pedig itt az ideje pillangóvá válni! 

Szóval idén zúgni fognak az esküvői harangok és reméljük, minél többen találnak igazi társra, szerelemre és boldogságra

Ez azonban nemcsak azt jelenti, a szerelem szó fog villogni egész évben előttünk. Mert ez bizony a kapcsolatokról is szól. Itt kérem nagy átrendeződés lesz és van már jelenleg is. Őszintén szólva számomra ez igazán örömteli, mert egyre inkább olyan döntéseket hozok ebben is, amit a szívem diktál. Neked is azt ajánlom, hogy csak azokban a helyzetekben maradj benne, ahol a szíved szerint kapcsolódsz. Nyilván főnököt nem mindig könnyű találni erre a szisztémára, de én azt mondom, nem lehetetlen. Sok új, "szív ember" jön idén az életedbe, hidd el! 

Amennyiben a számmisztika szerint szétválasztjuk az idei dátumot, elsőnként a 20-as lapot kell megvizsgálnunk. Az Ítélet lapja ez, nekem mindig ilyen megijedős ez kicsit, pedig nem kéne. Nagy energiák mozdulnak ilyenkor, erős tisztulás ez. Mondhatnám úgyis, hogy égi beavatkozás, amikor nem tudod lekottázni, mi és hogyan fog következni.el és át kell engedned magad a történéseknek. Angyali energiák ezek.

Akkor jöjjön a 22-es, ami a nagy kedvencem. A Bolondnak hívják, de azt hiszem, ennél jobb állapot nincs is. Amikor naivan mész és csinálod, amit úgy érzel. Nekem ez a nagy elindulás lapja, amikor fogom a batyumat és megyek, mintegy nem törődve semmivel. Igazi flow állapot, mindenféle agyalás, előre centire kicentizett lépések nélkül. Ez olyan, amikor minden sáros az ember körül, ám mégis könnyű léptekkel, dudorászva sétálunk a napos dombtetőn egy új irányba. 

És akkor térjünk át arra, hogy milyen csodaszép is ez a három 2-es az évben. 

Ez bizony a női energia száma. Nincs mese, most bizony a mi időnk jött el. És nem csak úgy, hogy az ablakban ülve lamentálunk a saját nőiességünkről, hanem meg is éljük ezt. Az idei év a Jupiter éve is (hit, nagy szerencse, igazság, tanulás) és a Vénuszé is (szerelem, nőiség, szépség). Mindenhez a szív által kell fordulnunk. Itt az ideje az igazi összekapcsolódásoknak, a női közösségeknek és a szívből jövő teremtéseknek. Nincs olyan, amire nem lesz gyógyír egy baráti ölelés, egy nagy zokogás vagy egy távoli kedves mondat arról, milyen sokat ad vagy adott neked valaki. 

Összegezve: amíg az előző években határokat húztunk, újra tanultunk önMagunkat, most már a tapasztalások mentén bizony jön a szárba szökkenés és aratás időszaka. Ha jó fénymunkás voltál, már pedig csak olyan lehetsz, innen látom, akkor eljött a te időd!

Idén sok-sok titokról lehull a fátyol, ezeket még látnunk kell. De már itt a mi időnk, azoké, akik a szív útját választották. Mert ez az egyértelmű, szív alapú döntések éve. Soha soha, de soha ne a tulajdonképpen ez így sokkal praktikusabb és ésszerűbb alapon döntsél.

Persze, a te választásod, hogy a kék vagy a piros kapszulád választod! Mert most eljött a döntés ideje!

Kedves bábok, ideje kiterjeszteni a szárnyatokat, csodás pillangók lettetek! 

 

Ps: az asztrológiai dolgokról nem is írtam még, de már így is elég hosszú lett. Ígérem, lesz egy második rész, hogy befogadható legyen számotokra is. Meg egy harmadik, ha majd a kínai újév jön.... D 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7316801344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása