Nesze!szer

Emily Párizsból elég sikkes

2021. december 29.

 

 

emily1_2.jpg

 

emily_meg2.jpg

 

emily_meg.jpg

 

emily-in-paris-ii-1640124213.jpg

 

 

Nézitek az Emily Párizsban sorozatot? Megmondom őszintén, annyira cuki kis limcsi, hogy a jelenlegi fáradtsági szintemhez tökéletesen passzol. Na jó, ráadásul marketing és pr van benne és hát én ugye ezzel foglalkozom, szóval kicsit közel is érzem magam Emily munkájához. (Mondjuk, azért itthon nem annyira fenszi mindig és még a Choparddal sem dolgoztam, de ami késik, nem múlik...D.) És amit még imádok még ebben a sorozatban: az outfitek. Tiszta eye candy - a gyönyörű Párizzsal a háttérben. 

Patricia Field nevét a Szex és New York óta eléggé ismerjük, Emily is sokat köszönhet neki. Lilly Collins pedig tündéri karakter, kellően amerikai karakter, aki rögtön félmondatos bullshitekben tudja a megoldást, de közben franciásan sikkes is valahogy. 

Imádom, hogy nagyon kreatív minden outfit, nyilván kamera nélküli szürke hétköznapokon kevéssé lennének viselhetőek a darabok, de azért érdemes megnézni őket és a többi szereplőjét is. Ki a kedvenc figurád a szériából? 

Ps: lehet, hogy a főnöknő totál csinos ruháiról csinálok még egy postot, de Emilynél a szülinapis egy nagy kedvencem! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3816795752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása