Nesze!szer

Ez lett 2022 színe! Láttad már?

2021. december 09.

 

 

 

az_ev_szine_nyito.jpg

 

 

 

Tudom, tudom, tűkön ültetek már, mi is lesz az év színe. Na mondom is!

Meri, vagy nem meri... de a Pantone idén is bejelentette a következő év színét. Ez pedig nem más, mint a very peri. Majdnem kék, de majdnem lila.... kicsit halvány, nem túl élénk... milyen nevet adnátok neki magyarul? És ki az, aki kedvelni fogja és ki az, aki nem? Szerintem leginkább ez az árnyalat a lakberendezésben jelenik meg majd, már látom az instán...D. 

 

pantone_very_peri_1.jpg

"Az Év Pantone színe tükrözi  globális kultúránkban zajló eseményeket, kifejezve azt, hogy az emberek mire keresnek választ az adott színnel.” – mondta el Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke. „A PANTONE Év Color of the Year oktatási színprogramunk történetében először egy új szín létrehozása tükrözi a globális innovációt és átalakulást. Ahogy a társadalom továbbra is a színt a kommunikáció fontos formájaként ismeri fel, valamint az ötletek és érzelmek kifejezésének és befolyásolásának, valamint az elköteleződésnek és kapcsolatteremtésnek a módját, ennek az új, vörös ibolyával átitatott kék árnyalatnak a komplexitása rávilágít az előttünk álló kiterjedt lehetőségekre." A spiritualitás és az öröm is benne van ebben, ahogy Pressmann is mondta. 

Ti érzitek? 

 

veri_peri_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6216777822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása