Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. november 23.

 

pinterest_maria_magdolna.jpg

 

Szeretettel távolítsd el magad azoktól, akik megfélemlíteni szándékoznak olyan utakon, amelyekről tudod, hogy károsak. Ahogy a belső fényre és szeretetre összpontosítasz, azt fogod találni, hogy ugyan ilyen energiájú emberek gyülekeznek körötted. Értékeld ezeket a tapasztalatokat, és becsüld meg jelenlétüket az életedben, még akkor is, ha csak rövid ideig vannak veled. Mindannyian egyek vagytok, és ez a röpke kapcsolat megmarad mindannyiótok számára.
Amikor olyanokkal találkozol, akik jelenleg más meggyőződéssel bírnak, csak mosolyogj, és nyújts számukra melegséget és kedvességet. Lásd meg bennük a legjobbat, és mondj néhány szót azokról a tulajdonságokról, amelyeket csodálsz bennük, ha ismered őket – és még akkor is, ha elhaladó idegenekről van szó, akiket egy pillanatra meghallgattál.
Robin Dow

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr716761556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása