Nesze!szer

A plus size modell felrobbantotta a netet!

2021. október 01.

 

 

victorias-secret-dream-angels-fall-2021-campaign04.jpg

 

 

Paloma Elsesser vitte a bulit, úgyis mondhatnánk, hisz gyakorlatilag lepipálta a világ legjobban fizetett modelljeit is Bella Hadid, Imaan Hamman és  Adut Akech szereplése szinte eltörpül Paloma életkedve mellett a Victoria's Secret új kampányában. A Dream Angels melltartói a legkisebbtől a legnagyobb méretekig kaphatóak, minden darab szinte mindenki számára hozzáférhető. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5916705336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emmett Brown 2021.10.03. 18:10:57

Modellvonalon miért tátong ekkora űr a klasszikus nádszálvékony modellek és a plussize között?

Alick 2021.10.03. 19:00:42

@Emmett Brown: Jogos a kérdés. A csontrakéták a kifutón a "ruhafogas biorobot" funkciót töltik be. Ha viszont különféle testalkatokra készítenek ruhákat, akkor mindenféle méretű modellre szükség van a végletek között.

plokmi 2021.10.04. 06:42:58

@Emmett Brown: A divat világát meghatározhatatlan gondolkodású emberek irányítják. Az ő szemükben csak a klasszikus modell alkat volt az elfogadott. A 'népharag' kivívta a plus size méretű modellek foglalkoztatását. Ha még emellé a normál alakú nőket is el kell fogadniuk, akkor minimum stroke-ot kapnának.

Honest Abe 2021.10.04. 11:46:48

@Emmett Brown: Van/volt középút, a fitt, de nem csontvékony csajok. PL. az egykori VS modellek. De elég sok bikini kifutún látható egészséges kinézetű nő (mert az anorexia meg zsírdisznó az két egészségtelen véglet).

Zsíros Bunci 2021.10.04. 11:46:56

A csontmodell témát mai napig nem értem persze, mert most ha maradunk még szupermodell szinten, Palvin Barbi BMI index alapján átlagos területen van (annak az alján mondjuk), ő még egy jó példa arra, amit képviselni kéne ha már vékony lányok, de vannak ezek a full lefogyott csajok ami undorító.
A plus size meg egyértelműen PCskedés. Illetve a mostani átlagsúlyúak (kövérek) kielégítése.

mentorosh lecsó 2021.10.04. 18:03:14

Hogy egy klasszikust idézzek: "Mégis mit vártál, Ibolya ??!" :D :D :D
Megéltük a "csonti-ropik" tündöklését és bukását. Jelenleg, igen találó magyar szóhasználattal a "tőgy" és a "valag" térhódításának lehetünk éppen szemtanúi...
De volt már a "kacsaszáj" és a "csodálkozós szemöldök" is divatszerű izééé...

Ízlések és pofonok... ugye...

desw 2021.10.04. 18:03:21

Nyugodtan ki lehet tiltani a rosszalló kommenteket, de ezzel még nem fogja több férfi szeretni a kövér nőket! A "plus size"-os nőkkel viszont klasszul kitolsz ezzel, mert ők -- negatív kommenteket nem látván -- el is hiszik, hogy nincs semmi baj velük.

Emmett Brown 2021.10.04. 18:03:27

@Honest Abe: oké, de van még egy kategória, mégpedig maga az átlagos nő :) akinek nincs ideje, hogy fullfitt legyen, de a plussizetól azért elég messze van.

Boar. 2021.10.04. 18:03:30

Ruhát a vásárlóknak kell eladni. Ha a vásárlók többsége kerekded formákkal bír, akkor rájuk kell ruhát szabni és azt be is kell mutatni.
A csontokkal meg játsszanak a kutyák...

Real_Time 2021.10.05. 10:53:25

Nyomathatjátok ezt a szar feminista propagandát, attól még nem a hegyomlás méretű nők jönnek be a férfiaknak. Sima agymosás a nőknek, nehogy felemeljék a seggüket aztán tegyenek valamit magukért és egészségükért. A férfiakkal szemben csak elvárásokat kell támasztani, de mint nő nem kell semmit se tenni, persze, persze. Aztán nem tudják miért van ennyi macskás vénkuva, meg miért atomizálódik a társadalom.

Honest Abe 2021.10.05. 10:53:27

@Emmett Brown: Igaz, legideálisabb esetben a végleteknek semmi helye nem kéne, hogy legyen. De ugyenakkor, szerintem totál félreértésben van a világ. Ahhoz, hogy az adott ruhából legyen minden méret nem kell a kifutóra is minden méret. Eleve, ha a munkád a tested, akkor foglalkozz vele (mégha csúnyán félreértelmezve ez koplalást jelent is). A plusszos az mit tesz a testéért, a munkaeszközéért? Semmit. Zabál.
A másik, hogy a nagyon sovány nők miatt nagy volt a felháborodás, divatos szóval az is body shaming volt. Most a 140 kilósok meg hirtelen szépek és egészségesek és ha kiritzálni meri őket valaki, akkor az ugyanaz. Kettős mérce. De miért? Mert a társadalom jóval nagyobb része dagadt, és potenciálisan egészségkárosító, mint az, amelyik kórosan sovány. Ezért aztán ahelyett, hogy szembesítenénk őket, normalizáljuk, miközben a soványságot démonizáljuk...
És legutolsó sorban, az emberiség hány százaléka vesz ruhát a kifutóra tervezett kollekciókból? Amiknek a 99,999%-a szimplán egy divettervezőnek nevezett tehetségtelen kontár elmezavarának a manifesztációja és nem ruha.

tiltsál ki te gyökér 2021.10.05. 10:53:42

Szóval éljen a szólásszabadság, le is lett törölve amit írtam.
Ez a zsírgép akkor robbantja fel a netet, ha ráugrik...

@Boar.: A ruhát úgy lehet eladni, hogy jól áll azon, akivel reklámozod. Ezért illik szép, jótestű emberekkel reklámozni. Mert az emberek önképe az valahol ott van, hogy ő is olyasmi akarjon lenni. Ha ruhát dagikkal kezdenek el reklámozni, akin nem áll jól a ruha, akkor úgy nehezebb eladni.
Aztót autóversenyzővel reklámoznak, nem totyorgó mazsolával. Sportcipőt futóval vagy focistával reklámoznak, nem pedig egy nyugdíjas mamival.
süti beállítások módosítása