Nesze!szer

Vidám vasárnap

2021. szeptember 26.

 

 

vonzodas_barna_berni.jpg

Vonzódás vagy vonzás?
Nem ugyanaz. Vonzó lehet sok minden. Egy életkörülmény, egy test, egy vágy. A kémia. Egy szép arc, fenék, kéz, stilus. Sok-sok kifelé látható dolog. A vonzódás térben és időben történik. Megfogható és megnevezhető.
De vonzani csak a láthatatlan tud. Vonzani egymást nem lehet ésszel. A vonzás nem beszél hozzád hallható nyelven. Az időtlen. Ott megszűnik minden látható és átrepít az összes téren és időn, mert ez sem fog ki rajta. Vonzani csak hasonló alkotóelemű minőségek képesek egymást. Olyanok amelyek a lélek láthatatlan világában hasonlóak. Egymás felé tartanak átlépve mindenen, távolról is hatva egymásra.
A vonzás, hatás. Ami akkor is él ha térben nem találkozunk. Elindulás valami felé, amit nem ismersz, de amiről mégis mindent tudsz.
Barna Berni
kép: pinterest -Marketa Novak

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5816698694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása