Nesze!szer

Kávézzunk együtt egy igazán jót! Vagy kettőt...

2021. szeptember 23.

 

 

nespresso_vertuo_2.png

 

Egy meetingen mit csinálsz? Hogy főzől kávét? Te is csak állsz a gép előtt és rakodod be a kapszulákat? Velem ez már megtörtént, nem is egyszer. De most a Nespressónál itt az új megoldás, el is mondom nektek, mert tudom, sokan kedvelitek a minőségi kávézást. 

Több személyre szóló kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát: a Carafe Pour-Over Style kapszulákkal egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető, amellyel egyszerre egy egész társaság osztozhat kávéházi minőségű élményben. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző keverék mellett a Nespresso egy sor új, izgalmas kávékülönlegességet hozott a Vertuo kávégépek tulajdonosainak, melyekkel
egyetlen gombnyomással igazi „otthoni baristává” válhatnak és lenyűgözhetik a vendégeket.
A nemrég bemutatott Vertuo kapszulás kávéfőző rendszere művészi szintre emeli az otthoni kávézást, és
lehetővé teszi a kávérajongók számára, hogy bármikor kiválaszthassák az éppen kedvükre való kávéfajtát, stílust és csészeméretet – méghozzá úgy, hogy minden egyes csésze italt a Vertuo jellegzetes crema rétege koronázzon meg. Az intelligens, lézeres leolvasóval felszerelt Vertuo kávégép felismeri a kapszulák peremén található vonalkódot, és azonosítja a bennük található kávé típusát. Ezt követően a rendszer minden paramétert (vízmennyiség, hőfok, kapszula forgatási sebessége, előáztatási idő) úgy állít be, hogy automatikusan a legjobb, kávémesterek által finomhangolt kávét készítse el, bármelyik kapszuláról legyen is szó. A világon egyedülálló Centrifusion™ technológiának köszönhetően a készülék akár percenkénti négyezres
fordulatszámon préseli át a vizet a kapszulán, amely gazdag cremaréteget alkot a kávé tetején, akár egy espresso, akár egy nagyobb csészéhez illő kapszulatípus esetében is. ​
Mostantól nagyobb társaságban is megoszthatók lesznek ezek a különleges kávéélmények, hála a Nespresso egyedi újdonságának, a Carafe Pour-Over Style kapszulának, mellyel egyetlen gombnyomással 535 ml kávé készíthető. A csepegtetett kávék inspirálták ezt a könnyen fogyasztható, új receptet, a gazdag crema réteg alatt pedig pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. Olyan alkalmakra ajánlott, amikor egy csésze kávénál többre van szükség – családi reggelikhez, baráti beszélgetésekhez.
A közösségi élményekre szabott extra méretű kapszula a Nespresso eddigi legsokoldalúbb készülékével, a Vertuo Next kávégéppel használható, melyet arra terveztek, hogy a rövid és hosszú kávék teljes kínálatát lefedje. A modern kávéfogyasztók ugyanis nem ragaszkodnak egyetlen stílushoz: még akkor sem, ha a kávéjukat otthon
készítik el. Ezt szem előtt tartva a Nespresso még tovább bővítette a Vertuo rendszerhez tartozó kávéválasztékát, és összesen 8 új kapszulát mutatott be, melyet a kézműves kávézók kínálata inspirált. Ezáltal a fogyasztók minden ízléshez és alkalomhoz megtalálják a megfelelő keveréket, az espresso-tól (40 ml) kezdve a dupla espresso-n (80 ml) és a hosszabb kávékon át (150-230 ml) egészen a single origin, jeges és ízesített kávékig – vagy akár a többadagos Carafe változatig. Mondjuk, ehhez bőven kell kóstolni, de ezt ki bánja?!

nespresso_3.jpg

 

A Vertuo Next kávégép elegáns megjelenésével és különböző színválasztékával minden helyiségnek stílusos
kiegészítője lehet, ráadásul műanyag alkatrészeinek több mint 50 százaléka újrahasznosított műanyagból, papírcsomagolása pedig 99,5 százalékban újrahasznosított anyagból készül és 100 százalékban újrahasznosítható. A Vertuo Next kávégép WIFI kapcsolatra is képes, így bármikor el lehet végezni a szoftverfrissítést a mobilalkalmazás segítségével.
Az új Vertuo kávék, kávégépek és kiegészítők elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.
Ízek és stílusok széles kínálata 
A Nespresso kávészakértői 8 új kávéblendet alkottak, amelyekkel napjaink egyre igényesebb otthoni baristái remekül kibővíthetik repertoárjukat: 

Il Caffè 40 ml 

Az Il Caffè a klasszikus olasz espresso-élményt nyújtja, vagyis a selymes ízek és a pirított gabonás aromák lenyűgöző elegyét. Az ital gazdag karakterét fás és kakaós ízjegyek teszik teljessé.

Orafio 40 ml 

Melengető gabonás és karamellás ízjegyek áradnak ebből a Robustával fűszerezett Arabica keverékből. Egy közepes intenzitású kávé némi  gyümölcsösséggel – ami espresso formában a legélvezetesebb. 

Toccanto 40 ml 

A Toccanto egy zamatos espresso élénk gyümölcsös aromákkal, amit a latin-amerikai Arabica fajták kandírozott gyümölcsös, boros ízjegyei tesznek izgalmassá és mindezt a pirítós kenyér finom aromája egyensúlyozza ki. 

Altissio Decaffeinato 40 ml 

Ez a testes és krémes, koffeinmentes espresso intenzíven pörkölt latin-amerikai Arabica szemekből készül. A kávét bársonyos cremaréteg fedi, ami gazdag, pörkölt ízjegyeket rejt. 

Inizio 150 ml 

Egy ráérős vasárnap reggel hangulatát idézi a kelet-afrikai Arabica fajták zamatos keveréke, amely bővelkedik a pirított gabonás és vadvirágos ízjegyekben. 

Fortado Decaffeinato 150 ml 

A Gran Lungo (150 ml) csészeméretben elkészíthető legintenzívebb kávé immár koffeinmentes változatban is elérhető, ami mit sem veszített erejéből, testességéből és kakaós, fás ízjegyeiből.

Melozio Decaffeinato 230 ml 

A kiegyensúlyozott Melozio Decaffeinato egy jólesően könnyed, koffeinmentes latin-amerikai Arabica keverék, selymes, gabonás és mézet idéző édeskés ízekkel.

Carafe Pour-Over Style 535 ml 

Azokra az alkalmakra, amikor egyetlen csésze kávé nem elég. A csepegtetett kávék ízvilágát idéző, kellemesen kortyolgatható keverék gazdag crema rétege alatt pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. A kapszulából 535 ml kávé készíthető a Vertuo Next kávégéppel.

 

20210915_154651.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8616697448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása