Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. szeptember 07.

 

holly_jean_pinterest.jpg

 

Sokfelől hallható, hogy minden ott van már a lelkünkben, hogy a lélek mindent tud és tisztán mutatja az utat. Mégis, sokan vagytok kérdésben, kétségben, mert nem értitek, nem tudjátok, hogy vajon hogy a csudába is mutatja a lelketek azt, hogy hol a helyetek, kivel és mivel van dolgotok?
A gond csupán csak az elvárás és az akarás. Csak annyi, hogy valami kézzel foghatóbbat, erőteljesebbet keresünk, mint a lélek finom rezgése. Hogy csak kifelé tanultunk meg figyelni és befelé nem. Megtanultuk építeni az egót, de a lelket nem. De ez nem baj, mert bármelyik pillanatban lehet változtatni.
Idővel menni fog. Ha elkezdjük a fókuszt befelé helyezni és arra figyelni, hogy mit érzünk, mit érez éppen a lelkünk, akkor máris jó úton vagyunk. Egyszerűen csak fel kell tenni a kérdést, minél gyakrabban önmagunknak: mit érzek most? ...és nem menekülni, nem elfojtani, nem tudomást sem venni róla, hanem merni érezni!
Zentai Anna
kép: Holly Jean - pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8916677936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása