Nesze!szer

Vidám vasárnap

2021. szeptember 05.

 

 

indiai_menyasszony.jpg

 

 

Indiában négy szabályt követnek.
Az első azt mondja:" Aki az életedbe jön, az a megfelelő ember." Senki sem jön véletlenül az életünkbe, a körülöttünk lévő emberek, akik velünk érintkeznek, hogy találkozunk, okkal vannak ott.
A második azt mondja: " Ami velünk történik, annak pontosan meg kell történnie." Semmi, abszolút nincs abban ami az életünkben történik, nem történhetett volna másképp. Még a legjelentéktelenebb részlet is. Nincs az: " Ha másképp csináltam volna... Minden másképp történik.." Nem. Pontosan az történt, aminek történnie kellett, és így kellett lennie, hogy megtanuljuk a szükséges leckéket és továbblépjünk.
A harmadik azt mondja: " Bármikor elkezded, az a megfelelő idő." Minden a legjobbkor kezdődik, nem előtte, nem utána. Amikor készen állunk valami új kezdetére az életünkben, akkor kezdődik.
És a negyedik és végső szabály azt mondja: " Ha valami véget ér, akkor véget ér." Csak úgy. Ha valami véget ért az életünkben, az a saját érdekünk volt, így jobb, ha otthagyjuk és továbblépünk, már gazdagodva azzal a tapasztalattal.
Azt hiszem, nem véletlen olvasod ezt, és ha ez a szöveg ma eléri az életed ... ez azért van, mert hajlandó vagy megérteni, hogy egy hópehely sem esik rossz helyre!
kép:pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8516676894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása