Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. augusztus 30.

 

csalad_kapcsolodas_zold.jpg

 

 

Minden közösség, legyen szó családról, egy nemzetről és a többi, okkal jön létre, okkal vagyunk része, még akkor is ha ez nem tudatosodik bennünk.
...és okkal is szűnik meg, amikor eljön az ideje. Okkal leszünk tagjai és kísér minket utunk egy szakaszán.
Minden kapcsolatunk, legyen szó barátiról, párkapcsolatiról és a többi is okkal jön létre és kísérjük egymást az élet bizonyos periódusában és okkal is szűnik meg függetlenül attól, hogy megértettük-e, hogy mi volt az üzenete vagy sem.
...Oka, üzenete van minden kapcsolódásnak. Tükröz, megjelenít számunkra valamit, ami üzenetet, beavatási lehetőséget hordoz.
A jövés-menés között érdemes egy kis időt szentelni és szemlélődni az éppen aktuális kapcsolódásaink üzenetén, mely fontos tartalommal bír önmagunkról (a mulandó részünkről), tudatunk mélyén lévő életfeladatainkról és megszabadulásunk ösvényéről.
Dévai Varga István

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr216673444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása