Nesze!szer

A Gucci őszi kertje Miley Cyrussal támad

2021. augusztus 29.

 

 

 

gucci_flora.jpg

 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum. Egy szépséges csoda, ami már meg is érkezett hozzánk. Én imádom a Gucci illatait, mert eredetiek, ötletesek és merészek. Bátrak. 
Az illatcsalád új tagja az eredeti Eau de Toilette koncentráltabb változata. Vidám virágos illat, melynek meghatározó illatjegye a gardénia. Ezt a virágot az idők kezdete óta csodálják ragyogó szépségéért, és a legendák szerint elixírekben, varázsitalokban is felhasználták. Ezek a hiedelmek és titokzatos erejébe vetett hit adták az ihletet, hogy a pompás fehér gardéniát szoláris Jasmine Grandiflorum Absolute jeggyel ötvözzék. A modern virágos illatkompozíciót vidám színezettel gazdagítja, az illat viselőjét pedig felvidítja a körte virág, a csipetnyi barna cukor pedig finoman édes felhőbe burkolja.

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia illatüvege megújult, formája kissé megnyújtott. A lakkozott pink üveg és a fényes aranyszínű kupak szemet gyönyörködtető. Feltűnő újdonság, hogy az illatüveget Alessandro Michele víziója által ihletett, a Ház jellegzetes Flora mintái díszítik, amelyek a márka identitásának meghatározó jegyei. A színpompás virágokat Vittorio Accornero művész festette a Gucci részére 1966-ban. Nemcsak az illatüveget, hanem az elegáns bordázott papírból készített kartondobozt is beborítják a csodálatos virágminták.

 
„A Flora Gorgeous Gardenia kampány valódi kihívás volt, mert teljesen újszerű képi megjelenítéssel kellett közelítenünk a virágok világához. Az ihletet Miley Cyrus művész adta, akinek a lelkét áthatja a rock ‘n’ roll, miközben az eklektika is közel áll hozzá… Mert ki meri azt állítani, hogy a rock ‘n’ roll és a virágok nem férnek meg egymás mellett és nem testesíthetik meg együtt a Flora univerzumot?” - vallja a kampányról Alessandro Michele.
A #FloraFantasy kampányt Petra Collins fényképezte és rendezte. A kampány valójában utazás egy cuki rózsaszín világban, melyet a japán anime ihletett, és áthatja a pop stílus. A történet főhőse a művész, színész, úttörő szellemiségű, emberbarát beállítottságú Miley Cyrus, akit tökéletesen kikefélt bundájú hófehér uszkárok és pihe-puha perzsa macskák vesznek körül. Fehér kerítéssel szegélyezett otthonába invitál bennünket, melynek kertjét virágágyások tarkítják. Az egyik pillanatban még állatkáit simogatja a kertben, majd kiszakadva ebből a környezetből már a tengerparton gitározik. Tisztelettel adózik a rock ‘n’ roll nagyjainak, miközben a saját generációját meghatározó hitelességet és önkifejezést is képviseli.

Az illat mindenkin más és más, rajtam elég kis körtés, játékos. Te próbáltad már?

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 30ml 25.490Ft
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 50ml 34.990Ft
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 100ml 46.290Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5116673472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása