Nesze!szer

A hetvenes évek visszatértek és menőbbek, mint valaha

2021. augusztus 27.

 

 

70es_outfit.jpg

Inspirálódj ezekből a bohém darabokból, amelyek tökéletesen feldobják a basic ruháidat!
A hetvenes évek szülöttei talán emlékeznek még az akkori trendek meghatározó elemeire, köztük a csillogó ruhákra és kiegészítőkre vagy a meglepő ruhakivágásokra, amelyet akkoriban mindenki akart magának. Nos, ahogy mondják, nincs új a nap alatt, így most bátran elővehetjük őket megint, hiszen a bohó irányzat ismét meghódította a kifutókat.
70-es évek újratöltve
Aki úgy érzi, hasznát venné egy frissítésnek, mert kissé megkoptak az emlékei, annak az alábbiakban elmondjuk, pontosan mi számított menőnek a hetvenes években, mi bújt új köntösbe, lefelé görgetve pedig számos otufit-inspirációt találhat, amit aztán beépíthet saját ruhatárjába, és éjjel-nappal diszkókirálynőnek érezheti magát.
Elsőként ott vannak például a különféle színkombinációjú, vízfesték hatású darabok, melyek könnyedén kombinálhatóak a tónusban passzoló kreációkkal.
Másodszor, aki a szabályos helyett inkább a szabálytalan vonalakat preferálja, akkor örülhet, mert ez a hetvenes éveket idéző motívum ugyancsak elterjedt, ám cseppet sem tűnik idejétmúltnak.
Visszatértek továbbá a hatalmas, vibráló virágok, melyek a színek játékának köszönhetően rendkívül látványosak.
A bővebb szárú nadrágok ugyancsak újra feltűntek a palettán, a hetvenes évek fílinget pedig fokozza, ha egy színes virágokkal vagy más bohém mintával tarkítottat húzunk.
A nonfiguratív, szabálytalan alakzatok sem maradhatnak ki a felsorolásból, ezekkel nem érdemes spórolni.
Végezetül az apró minták is feltűnővé tehetnek bármilyen összeállítást, ha pedig egy mintás felsővel vagy kiegészítővel viseljük, akkor attól sem kell félnünk, hogy túlzásba esünk.
Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr516668506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása