Nesze!szer

Stílusos fogmosás?! Curaprox limitált kiadású fogkefék!

2021. július 27.

 

curoprax_blog_1.jpg

 

Sokan nem is tudják, milyen fontos a szájhigiénia. Megmondom őszintén, nekem is van restanciám a témában, hisz a mindenféle bezártságok alatt nem igazán mentem fogorvoshoz, sőt... lett is belőle baj. Most már nagyon ügyelek arra, milyen fogkefét, fogkrémet használok. De nem bújhatok ki a saját bőrömből és persze nem is szeretnék. Így most az ápolásba nekem az is beletartozik, hogy új fogkefét szereztem be és hát igazán stylish, azt kell mondjam. A Curarprox márkát már ismertem, mert tudom, hogy ők igazán mesterei a fogkefék készítésének. Amíg egy hagyományos kefében 1000-nél kevesebb szál van, itt bizony jóval több - az én Ultra Soft fogápolómban pontosan 5460! És gyengéd, de közben mégis úgy ápol, ahogy azt a nagy könyvben megírták.

Egyébként az ádás plakk legkeményebb ellenfele a CUREN® szálak puhasága: a Curaprow fogkefék valóban hihetetlenül gyengédek. A Curaprox fogkefék CUREN® szálai rendkívül sűrű és hatékony tisztító felületet alkotnak. Aki egyszer kipróbálta a Curaprox fogkefét, az többé nem akar lemondani erről a fogmosási élményről, az egészen biztos. Az 5460 db CUREN® szálnak köszönhetően hihetetlen finoman ápol és alaposan. Csak mondom, az ultra soft fogkefe egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egész világon - jegyzem meg csak mellesleg, mert ez nem véletlen műve. 0,1 mm vastagságúak ezek a szálak - ezt ki kell próbálnod, milyen is és ez tényleg nem marketing! 

Hoztam is egy videót nektek a helyes fogápolásról:

 

 

De térjünk a lényegre! A Curaprox egy igazán profi svájci cég, de a kreativitást sem vetik meg, sőt. A színes és vidám fogkeféiről ismert svájci Curaprox fogkeféket évről évre új, limitált kiszerelésekben kínálják a Curaprox rajongóknak és azoknak, akik most ismerkednek fogkeféinkkel és szeretnének valami igazán különlegeset a fürdőszobájukba. A limitált kiadásokba a legnépszerűbb Curaprox CS5460 fogkefe kerül, melyek megálmodása és tervezése helyi, nemzetközi, már befutott vagy ígéretes művészekkel folytatott együttműködés eredménye. Nemcsak a csomagolás egyedi. A kefefejek is változatos mintákban jelennek meg egyedivé téve a mindennapos szájhigiéniát. Van most mindenféle: tengeri ihletésű, japán... és hát az én szerelmem, ami a latin-amerikai hangulatot hozza vissza. A blog olvasóiként biztos tudod, hogy mindenem a csípős étel, az életkedv és az a művészet, a maga túlburjánozott világával és sok színével. Így tiszta sor volt, hogy a Curaprox CS 5460 ultra soft Summer Editiont választottam, ami a kolumbiai illusztrátor Catalina Estrada munkáját dicséri. Megmondom őszintén, két szettet is beszereztem, annyira imádom a csomagolását is. Gyengéden, de alaposan ápol a kis kefécske, a virágot meg imádom a sörtéken. A limitált kiadásokról minden infót megtalálsz ITT.

curopras_becsomizott.jpg

 

Btw: minden Curaprox duópack 15% kedvezménnyel kapható jul. 25-aug. 4. közt a forgalmazónál – www.sagerdental.hu.

Kellemes, életkedvben gazdag nyarat és jó fogmosást mindenkinek, a Curoprax FB oldalát ITT találjátok! 

Ps: a nyárba még belefér, nézzétek meg a régi, de még mindig csodás Szeress Mexikóban című filmet! - akár fogmosás közben is!

 

estrada-special_edition-duopack-rose_green_front_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr316637626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása