Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2021. július 24.

 

ongyogyitas_1.jpg

 

Minden nőnek az egyik legnagyobb felelőssége abban van, hogy gyógyítsa önmagát. Minden sebet és fájdalmat, mit meglát, és azokat is, amelyeket megérez. Ezzel a gyógyulással nem csak önmagát gyógyítja, hanem az összes előtte és utána született, élt és halt nőt, és a jövő leányait is vérvonalában.
Láthatatlan szálakkal vagyunk mi összekötve, mi, akiknek csillagok és bolygók energiája folyik az ereinkben, lüktet a szívünkben. Minden nő ki saját gyógyulásával feloldja a családja energiáit az összes nőnek is ad gyógyulást. Pont ezért van órási erő abban, ha nem harcolunk egymással. Ha támogatjuk egymást és nem versenyzünk.
Ha összeadnánk az erőnk, gyógyulna minden. Ez az igazi feladatunk. Nem megváltoztatni kell a férfiakat a világot, a gyermekeinket. Gyógyulni kell, mert a szeretetünk mindent képes meggyógyítani.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9016632818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása