Nesze!szer

Az oversized ing a nyár slágere: mutatunk néhány inspirációt

2021. július 21.

 

ing_cover_1.jpg


A színes ingek számos lehetőséget rejtenek magukban, ezért seperc alatt a nyári outfitek különleges szereplőivé válhatnak. A túlméretezett, gyakran zsebes fazonok a szezon abszolút nyertesei, hiszen megannyi stílusban megállják a helyüket.


A fehér ing hosszú évekig lényegében egyet jelentetett a nőies megjelenéssel. Majd a klasszikus fazonok mellett idővel megjelentek a gyöngyökkel, kövekkel, különleges vonalvezetéssel felturbózott darabok, amelyek még változatosabban viselhetők. A díszes-színes felsők variálásnak ma pedig már semmi sem szab határt, ugyanolyan jól mutathatnak sportos és elegáns összeállításban. 2021 nyarán minden a színes ingekről szól, és bár furcsának tűnhet egy hosszú ujjú fazon a melegben, megfelelően kombinálva mégis tökéletes választás akár irodai, akár utcai viseletnek.


A színes ingek megalapozzák a vidám nyári hangulatot
A vibráló árnyalatokban pompázó ingek sokáig jellemzően a férfiak ruhatárát jellemezték, idén azonban már a nőies szettekben is felbukkannak. A túlméretezett, színes fazonok felidézik a nyolcvanas évek nosztalgikus báját. Még jobb, ha variálod a színeket, így még a fehér darabokat is egy szempillantás alatt vidámmá tehetsz. Az alábbiakban mutatunk pár stílusos outfit inspirációt:!

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6516631740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása