Nesze!szer

60 éves lenne ma Diana hercegnő

2021. július 01.

 

dianap1.jpg

 

 Ma lenne 60 éves Diana hercegnő. Döbbenetes, hogy milyen rövid élete volt és mégis milyen nagy legenda lett belőle. A szívek királynője ma is. Ritkán látott képeivel emlékezünk most rá. 

Amióta a Netflixen ment a sorozat, még jobban tiszteljük valahogy őt azért, ahogyan élt, vagy próbált élni a királyi családban. Nem, nem volt egy elveszett teremtés, ám mégis valahogy úgy kezelték, mint egy kis kellékfeleséget. Persze, az is kiderült, hogy az esküvő előtt sem töltöttek gyakorlatilag semmiféle időt együtt Károllyal, amiből építkezhettek volna később. Aztán persze, az Ausztrál utazásuk során jutott erre sok hét, ami hol összekovácsolta, hol szétválasztotta őket. De nem is erről akarok beszélni. Hanem arról, hogy milyen szerepe volt és van a világban. Rák volt, ha a klasszikus asztrológiát nézzük. De ez alapján 12 féle ember létezne, szóval ez nagy bugyutaság és szakmai balgaság lenne, van ott még fontos bolygó rendesen. A Rák nemcsak a család jelképe, vagy fontosságának jegye, de a belső hazatalálásé is. Azt hiszem, ő akkor talált igazán haza, amikor már függetlenként élt és teljesen természetesen szeretett volna tartozni valakihez. A 7-es szám is sok mindenre utalhat, hisz egy a gyógyításé is. Az pedig, hogy 1-jén született, mutatja, mennyire kezdeményező volt. Nem láttunk még mást, akinek ennyire fontos lett volna a jótékonyság és igen, szeretett ő dönteni. Egyenesnek nem nevezhettük mindig, ezt azért elárulta a nézése, de az biztos, hogy a palota nem az a környezet volt, ahol őszinte lehetett az ember. 

A képletét tanulmányozva egyébként egy érdekes dolog van, vagy hát több is. De az, ami fontos a számunkra: a 8-as házban több bolygója is volt. Ez pedig azoknál figyelhető meg, aki nagy titkokat hoz felszínre, vagy mutat arra rá. Kennedynél volt ez még így egyébként. Mindketten elég érdekes halált haltak és egyikről sem tudjuk igazán, mi is igaz és hogyan abból, ami történt. 

Egy biztos. Diana ikon volt, stílusikon, anya és a képmutatás elleni harc nagy követe is, igazi charity lady. Üldözte a sajtó, de közben ő is használta azt. Személyiségének összetettségét nem biztos, hogy igazán meg kell értenünk Elég, ha csak arra emlékezünk, mennyire modern volt egy poros birodalom közepén. És azt, hogy a szívek királynője volt, még a halála sem veheti el tőle. 

Emlékezzünk néhány ritkán látott felvétellel rá.

képek: pinterest

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4916609786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása