Nesze!szer

Füstölés füstmentesen? Új trend a világban!

2021. június 29.

 

ccobato-hasznalat-2_optimized.jpg

 

 

A környezetünk és saját magunk védelme az utóbbi időben egyre fontosabb és fontosabb lett. Igazi túlélőtáborban vettünk részt az elmúlt másfél évben, ez sok változást hozott az életünkbe, életünkben. És lássuk be, a nyugalomra is mindennél jobban szükségünk van. Kinek ez, kinek az adja meg a kikapcsolódás érzését. Én nem dohányzom, már nem... de azt kell mondjam, volt már olyan, hogy elgondolkodtam egy szál valamin... aztán persze nem. Most mesélek egy új, egészséges trendről nektek! 
Sokan nem is szeretnének lemondani a régen károsnak titulált szenvedélyükről. Nincs is ezzel semmi baj, hisz a hagyományos, nikotonos megoldások helyett választhatják azt, amiben nincs nikotin. 
Füst nélkül is lehet füstölni, hogy ilyen profánul fogalmazzak - ez már egy nagy trend a világban és most itthon is hozzáférhető.  Amennyiben nem tudnád: két iránya van a füstmentes dohányzásnak: elektromos cigaretta és dohányhevítő készülék. A hevítő készülék használata inkább hasonlít a dohányzás élményéhez, de akár a teljes leszokás elejét is jelenheti. Az ecigarettában folyadék van, ami lehet nikotinos vagy nem nikotinos.
A dohányhevítő készülékbe egy ténylegesen dohányból készült, de a szokásosnál kisebb méretű cigaretta tehető, de nincs égés, mint a rendes cigarettánál, hanem csak egy jóval alacsonyabb fokon történő hevítés, így már ezzel is számos káros anyag keletkezése kiiktatható. Ez a töltet természetesen minden esetben tartalmaz nikotint. A Ccobato pedig ezen csavar úgymond egyet azzal, hogy a növényi töltet, ami benne van, nem dohány, hanem tea, így további számos anyag kiiktatható, ami a dohányban van, és többek között a függőség kialakulásáért felelős nikotint sem tartalmaz (És akkor ugye, amiről most egyenlőre nem beszélünk, de a kettő közé ékelődik be úgymond, a nikotinos Unicco, ami bár tartalmaz hozzáadott nikotint, de nincs benne dohány, mert ez is tea alapú, másrészt meg a teljesen nikotinmentes Ccobatóhoz képest tud egy átmenetet képezni, hogy ne kelljen egyszerre mindenről lemondani.) A Ccobato, amiről igazán mesélni szeretnék neked: nem tartalmaz dohányt, ezért azok az anyagok sem tudnak felszabadulni, amik a dohányban jelen
vannak. Tehát a formaldehid, a nehézfémek sem, de maga ugyanúgy a pára és a szívás élménye megmarad. Ez a termék, mielőtt a japán piacra lépett volna, egy komoly élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen ment át. Japán ugyanis a legnagyobb piaca ezeknek az újszerű, füstmentes technológiáknak. És mi van benne akkor? Tea, menta, növényi glicerin, némi propilén-glikol és természetesen ízanyagok, hogy ezáltal maximálisan élvezhető legyen a néhány perc. 

Sokan úgy találkoznak ezzel a termékkel, hogy nem is tudják, már itthon is hozzáférhető. A világban ez most az egészséges sikk kategória, nyilván te is láthattad már pinteresten vagy instán. Én pedig azt gondolom, az egészség kell, hogy igazán sikk legyen, vagy egészségesebb életmód. A Ccobato alapja a zöldtea, amiről tudjuk, hogy eleve fontos alappillére az egészséges életnek. Oolong tea és menta található még benne. Gyümölcsös és
mentolos ízekben is kapható. Az aromakapszulát pattintod fel és ekkor szabadul fel az íz - ami az élményt adja.
A fogyasztók választhatnak fekete menta, áfonya, sárgadinnye, citrom és őszibarack, almás-fahéj, csokoládé és kávé aromájúakból. Ugye, milyen jól hangzik? Kinek a pap, kinek a sárgadinnye, de mindenki megtalálja a maga
kedvencét. Ez pedig egy jóval barátságosabb út, ha valaki szeretne dohányozni, de teljesen természetesen óvná az egészségét. A társasági faktort pedig ne felejtsük el ebben a kategóriában. Ugyanis egy esti barátnős beszélgetésnél, társasági borozásnál néha rágyújtana az ember. A Ccobato lehet az út ahhoz, hogy füstöljünk is, meg ne is. Élmény, de közben vigyázunk magunkra és embertársainkra is. Ez már a jövő, ami itt van,
hozzáférhető.  Az egészséges dohányzás legyen itthon is trendi, ehhez ad megoldást a Ccobato márka. Hozzáférhető a Ccobato webshopban és számos élelmiszerüzletben, bioboltban, benzinkúton és újságosnál.  
Köszönöm, ha mesélsz erről olvasóidnak, követőidnek, hisz fontos számunkra, hogy még többen éljenek egészségesen vagy egészségesebben!
Minden egyéb infót megtalálsz itt, a weboldalon: https://ccobato.eu/uzlet/

 

ccobato-hasznalat_optimized.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5916608368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása