Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. június 15.

 

kiralyno_horompo_andrea.jpg

 

...minden egyes lépéskor, amikor kiléptem az Árnyékból a Fényre, akkor viszont jött a siker, jött az elismerés, jött az önmagam teljességének felfedezése. 

Ez pedig frusztráló sok embernek. Akik akarják a sikert, a fényességet, a pompát, az elsőséget, a hírnevet. Akik mindent megadnának érte, akkor sem kapják. Volt, akit kifejezetten erre faciláltam, volt, akiben egyszerűen csak zsigerből érzem, hogy így működik. Király(nő) akar lenni, de nincs meg benne az alázat, hogy adjon. Önzetlenül, nem fogva vissza pénzt, időt, energiát, nem lesve hátsó szándékot, nem akarván bizonyítani semmit. 

Az igazi királyi minőség sosem öncélú, hanem mindig valami nagyobbra invitálás. Nem magamért vállalom a nagyságot, hanem, hogy másokat is önmaguk nagyságának elismerésére invitáljak.

 

Hörömpő Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1416593244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása