Nesze!szer

Anna Daubner Samsung ruhái a Madárkórházért

2021. június 15.

 

 

adxsamsung_2_fotos-bodnar_zsofia.jpg

 

Rég tetszett kollekció nekem ennyire, mint most ez, amiről írok nektek. Egységes, fantáziadús és letisztult. Én rögtön nézni is kezdtem, hogyan és honnan tudom megrendelni... De, most az én tetszésemen kívül, a lényeg: Anna Daubner és a Samsung bemutatja a divattervező legújabb nyári kollekcióját, amelyet hazai védett állatfajok és a magyar természeti értékek megóvása inspirált. Az élénk színű nyári darabokat az alkotó az elmúlt hónapokban a folyamat részletes bemutatásával, teljes egészében Galaxy S21 Ultra 5G okostelefonon tervezte, a rajongók pedig az egyedi póló megvásárlásával támogathatják a Hortobágyi Madárkórház munkáját. Az így befolyó összegen túl a Samsung további 1 millió forinttal segíti az állatvédő szervezetet. 

Fantasztikus élmény volt az újszerű alkotási folyamat. Az, hogy okostelefonon tervezhettem, extra kreatív lehetőségeket és motivációt jelentett, így sok olyan megoldás fedezhető fel az új kollekcióban, amelyre eddig egyetlen Anna Daubner ruhánál sem volt példa – mondta el a tervező. – A ruhákon minden részlet jelentőséggel bír, az eredménnyel egy fontos témára szeretnénk felhívni a figyelmet.
Anna az ötletek és inspirációk gyűjtésével április elején kezdte a tervezést, az egyes lépésekbe pedig Instagram-követőit is beavatta. Alig egy hét alatt elkészült a kollekció hangulatát megragadó mood board, majd számos rajzolással töltött óra után május elejére a végleges minták is. A különleges, természetes anyag, amelyre a mintát nyomták, egyenesen Olaszországból érkezett, a méretre szabása után pedig május végére el is készültek a ruhák,
mindez a csúcstechnológiás Galaxy S21 Ultra 5G segítségével.

Imádom az inspiratív és hasznos együttműködéseket, meg persze a divatot. Bravo!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9216588048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása