Nesze!szer

Nespresso special: Chiarra Ferragnivel tervezve

2021. május 25.

 

2_nespresso_x_chiara_ferragni_key_visual_lr.jpg

 

nespresso_chiara1.jpg

 

 Chiara Ferragni a világ egyik legmenőbb fashion sztárja. Mindösszesen 23 millió ember követi az instáját, szóval ő azért tényleg nagy arc. Letisztult, kreatív és hát az elsők között volt, de dolgozik is az egész businessen rendesen. Most a Nespressoval jött ki közös együttműködésük. A közös kávézás, na jó, alkotás nem áll meg a dizájn szintjén, a Nespresso x Chiara Ferragni együttműködés még számos meglepetést tartogat. A Limited Edition kollekció mellett exkluzív események és a gondtalan nyári pihenést teljessé tévő  feketés italreceptek teszik majd teljessé. Az egész koll kinézete iszonyat menő szerintem, a videóban azért nekem kicsit sok a végén a nyári kellékek rész, tavaly kb ugyanezt nyilatkozták a VS lányok is, persze Nespresso nélkül. De az egész cuki, művészi és igazán kellemes. Mint a kávéjuk maga. Mindjárt főzök is egyet... na jó, még egyet...D

 

A Nespresso-val való együttműködésről így mesélt Chiara Ferragni: „Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz.”

„Nagyon örülünk ennek az együttműködésnek,” – mondta el Anna Lundstrom, a Nespresso márkaigazgatója. „Chiara Ferragni olyan úttörő szemléletű globális vállalkozó, aki a divat, az életmód és a digitális önkifejezés világában egyaránt trendeket hozott létre. Ez az izgalmas projekt az egyik, valaha létrejött legszélesebb körű márkaegyüttműködésünk, vadonatúj megközelítést hoz a Nespresso számára, ugyanakkor támogatja saját kreatív elképzeléseink megvalósulását. Rendkívül izgalmas, hogy megoszthatjuk, hogyan látja Chiara Ferragni a Nespresso márkát; és már alig várjuk, hogy közösségeink is megismerhessék a projektet.”

 

Most jöjjön a nyári italok egy kis csavarral

 

Chiara Ferragni megálmodta kedvenc jeges eszpresszóját egy igazán gazdag, kókuszos ízvilággal feldobva. És hogy ezt a kókuszos ízélményt szemet gyönyörködtetővé tegye, Chiara egy csipetnyi vattacukorral koronázta meg. A recept merész, édes és friss: akárcsak ő maga.

Hozzávalók:

  • Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml)
  • 4 nagy méretű jégkocka (120g)
  • 100 ml kókusztej
  • 4 g rózsaszín cukor
  • Világos rózsaszín vattacukor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5816567352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása