Nesze!szer

A Victoria's Secret bájos és szexi kooperációja

2021. május 17.

 

 

for-love-lemons-victorias-secret-summer-2021-campaign02.jpg

 

A For Love & Lemons darabjait már jó ideje csodálom, most itt a Victoria's Secrettel a nyári kollaborációjuk. Csipkés, könnyű, romantikus és vintage jellegű minden darab. Julia Banas a modell. Ki kedveli az ilyen fehérneműket? 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr116503400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.08.04. 19:49:36

Amúgy ez a legjobb, de a magyar faszik szart sem érdemelnek, mert töketlen dögunalmas lófaszok, akik nem tudják hogyan rakják meg a nőjüket, és lehetne nekik jobb is, de hálátlanok azért, amit kapnak és titokban pornóra recskáznak. És akkor csodálkozunk, hogy a nők unják a férfiak faazságait. Senkit nem érdekel, hogy mit akarnak, mert régen egy mai szemmel tök jó faszi is beérte olyan nőkkel, akik ma kutyát sem érdekelnének. Köcsög dögunalmas faszik. Szart sem érdemelnek.
süti beállítások módosítása