Nesze!szer

Tommy Hilfiger: az elegancia órában

2021. május 04.

 

tommy-hilfiger-haven-feher-noi-ora-1782199-30e0-1613923006.jpg

 

 

TH. A monogram, amit ma már mindenki ismer, akit érdekel a divat. Tommy Hilfiger egyébként 1951-ben született. Elmirában, egy ékszerész családban. Az édesapja nyilván azt szerette volna, ha fia viszi tovább a vállalkozását, de őt jobban vonzotta valahogy a divat világa. Milyen érdekes, hogy aztán végül vissza kanyarodott ehhez, de ne szaladjunk ennyire előre. Végül nem fejezte be iskoláit, inkább meg sem állt New Yorkig és boltot nyitott. Majd néhány évre rá be is csődölt.

Sokat szerencsére nem veszített, mindösszesen 150 dollárt és néhány farmert. Ügyességére Calvin Klein is felfigyelt, állást is ajánlott neki, ám Hilfiger visszautasította. Aztán találkozott egy japán vállalkozóval, aki finanszírozta álmait. Célkitűzése volt, hogy a piros, fehér és kék variációval megmutassa, mégis milyen lazán elegánsan lehet öltözködni. Rapereknek gyártott ruhákat, de az igazi sikert Snoop Dog és Britney Spears hozta meg számára. Már nem csak férfiaknak tervezett ugye, hölgyeknek is. Britney mutatta be Amerikának, hogy ez a három szín milyen remekül variálható. A polgári életstílust próbálta megmutatni, lazítani és stílusossá tenni. Sikerült neki. Ma már nemcsak pólók, pulóverek, nadrágok, de órák, karkötők is készülnek a bizonyos monogrammal. Letisztultak, kifinomultak és nem hivalkodóak. Aki ilyet visel, az tisztában van magával és azzal, mi a stílus (Nagyon sok csodás Tommy Hilfiger óra ITT). Mutatok is nektek néhány darabot, ami ezek közül most a kedvencem. A női Tommy Hilfiger órák mindenféleképpen. Annyira elegánsak, akár egy sima fehér pólóhoz is nagyon stílusosak, lent mutatok is nektek néhányat lent, galériában, aki pedig többet szeretne, az ITT talál még nagyon sokat, jó áron. 

Mandzsettabombokat, karkötőket is találsz a kínálatban, én a Divatékszerbolt oldalán szoktam nézegetni ezeket. Mivel anyukás csoportokban mindig kérdés, honnan lehet rendelni, ami megbízható, minőségi és jó áron ad el, hát én INNEN szoktam rendelni. És miért a Tommy? Az évek alatt sokat finomodott, tisztult a stílusom. Már nem a csicsára, nem a cuki muki mindenfélére vágyom, azt hiszem, a megbízható elegancia közelebb áll hozzám. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4116496574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása