Nesze!szer

Kosarat adtam magamnak! De milyen jót!

2021. április 19.

 

carrybag_neszeszer_blog.jpg

 

 

20210410_104128.jpg

 

Vannak márkák, amelyek a családi tartozékok nálunk. Anyu és én is igazán szeretünk bevásárolni, de ez mondjuk abból is eredhet, hogy enni is szeretünk. Nemcsak a hipereket járjuk, de sokat piacozunk is, persze lehetőség szerint. Hosszú évekkel ezelőtt találtunk rá a Reisenthel márkára és azóta is odadó hívei és felhasználói vagyunk.

Nekem először egy piros pöttyös kosaram volt tőlük. A Fény utcai piacra jártam ezzel, nagyon imádtam és még mindig ép, pedig már lassan 10 éves szerintem. Ezt a cégnél carrybagnek hívják, ami a fajtát jelenti. Anyunak épp most egy zöld mintás van, de volt neki már sötétkék is, ha jól emlékszem. Aztán táskába beletehető és összecsukható  szatyrom is van tőlük, az is nagyon kis vidám és praktikus, mert mosható is. Igazán az tetszik nekem ezekben a dolgokban, hogy praktikusak,  igazi német szemlélettel rendelkeznek és közben nagyon trendik is, mert színesek, stílusosak. Ami jó még, hogy igazán remek a minőségük, hosszú évekig lehet mindegyik az utazásaink, vagy bevásárlásaink része. Nagyon jó, hogy nem kell feleslegesen szennyezni a környezetet, mert nem kell nejlonzacskókat kérnünk és aki autós, az csak berakja a kocsiba és bármikor beugorhat egy gyors vásárlásra. Imádom, hogy összecsukható, most már mindenből (Azt a piros kis műanyagot kell kihúzni és már össze is tudod lapra csukni) Ősszel és tavasszal is kijönnek újabb színekkel, mintákkal, de mindig minden nagyon jól variálható és közben illeszkedik is egymáshoz. Most az jutott eszembe még, ha Anyák napjára gondolkodnál valami olyanban, amit tényleg használni fog anyukád és szeretni fogja, akkor a Reisenthel carrybaget például nagyon tudom ajánlani. Stílusos vásárlást mindenkinek! 

Ps: ITT tudok nézelődni és vásárolni, vigyázat, gyönyörűek! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9216494340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása