Nesze!szer

Fürdőgolyóban az állatka: és még nyerhetsz is!

2021. március 21.

 

20210316_143053_0.jpg

 

 

Oké, én vagyok a hibás, lássuk be.. de nálunk a fürdőgolyó az mánia egész konkrétan. Mindig keressük, kutatjuk az újdonságokat és azt, mi is jó a bőrnek igazán. Most oooolyat találtunk, hogy minden gyerekes anyuka figyeljen ide, mert csoda. Gyönyörű, színes fürdőgolyók. Isteni illattal. Bőrbarát mind, színezi a vizet és most jön a lényeg: a közepében van egy kis állatka. Az én csemetém megőrült most ezért igen konkrétan. Lassan a gatyám is rámegy, de így igazán imádja fürdést és játszik is és már építi is a kuckót az állatkáinak. Hogy miért? Mert van egy kreatív pályázat, amire be akarja küldeni a művét. Mondom a hivatalosat: 

 

Vegyél részt te is a FUNIMALS kreatív fotópályázatában, ami az önfeledt fürdőzés, a játék és a kreatívitás izgalmas világát ötvözi. A Funimals fürdőgolyók azok mellett, hogy várakozással teli élménnyé teszik a fürdőzést, jótékony hatással is vannak a gyermekek bőrére. Mindegyik fürdőgolyó természetes és bőrbarát alapanyagokat tartalmaz, élénken megszínezi a vizet, csodálatos illattal árasztja el a fürdőszobát és emellett 15 kis kedves, gyűjthető meglepetés állatka is lapul bennük, melyektől igazán egyedülállóak. 

 

Mit kell tenned, hogy te is részt vegyél a pályázatban?

 

  1. Helyezd el a Funimals fürdőgolyóban lapuló állatodat/állatkáidat egy kreatív környezetben, ahol játszani szoktál vele.

 

  1. Készíts erről egy képet játék közben (Neked nem kell szerepelned a fotón!).

 

3.Küldd el a fotót a jatek@funimals.eu e-mail címre vagy küldd el üzenetben a FunimalsHungary facebookoldalán.

 

  1. Izgulj, hogy te legyél a legkreatívabb, akit megajándékozunk!

 

Kövesd a facebook és instagram oldalunkat, ahol első kézből értesülhetsz az újdonságainkról, illetve is merd meg a termékeinket és olvasd el a további részleteket a weboldalunkon.

Facebook logo - https://www.facebook.com/FunimalsHungary

Instagram logo - https://www.instagram.com/funimals_hungary/

Webshop: www.funimalsshop.eu

 

 20210319_170638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7016470492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása