Nesze!szer

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation: a Nőnek, aki mer élni

2021. március 08.

 

 

 

bvlgari_nyito.jpg

Az orrom végtelen sok illatba üti bele magát. Az idei tavasz persze furcsább, hisz több parfüm megjelenését eltolták, később érkezik, de azért nincs okunk panaszra. A tavaly tavaszi karantén óta kicsit fura kapcsolatom lett az illatokkal: elszoktam tőlük. Aztán most újra feléledt bennem a vágy, hogy keressem az igazit. 

Az új BVLGARINÁL külcsínre figyeltem fel elsőre. Olyan,mint valami gyönyörű lakberendezési tárgy, vagy ékszer. Aztán meg is illatoltam. Az első másodpercekben azt mondtam: na, ez nem az enyém... aztán szépen lassan kibomlott a kompozíció rajtam és hát szerelem lett ebből. A BVLGARI SPLENDIDA új tagja a PATCHOULI TENTAITON levett a lábamról, vagy az orromról. Egy határozott, nem magamutogató, de mégis kicsit kacér, semmiképpen nem közönséges üzletasszony illatává változott rajtam. Vonzó, de nem hivalkodó.  És azt kell mondjam, most szükségem is van minden reggel erre a BVLGARI aurára, amit felfújás után ad nekem. 

Mondom az összetevőket: 

FEJJEGYEK– ELBŰVÖLŐ RAGYOGÁS
Pacsulivirág-olaj Baliról, Fehér Őszibarack Akkord
Világos – Ragyogó & Gyümölcsös – Elegáns
SZÍVJEGYEK– KÜLÖNLEGES ÉRZET

BVLGARI Exkluzív Pacsuli Szív Baliról, Olasz Nőszirom
Aranyló – Egyedi & Púderes – Csábító

ALAPJEGYEK– ZAMATOS ÖLELÉS
Nilami Pacsuli Olaj, Fehér Pézsma Akkord
Sötét – Földes & Beborító – Ellenálhatatlan

 

20210306_123341.jpg

 

A pacsuli, ami a fő motívum itt, csodás hatással bír. Szorongáscsökkentő, tehát olajként is használják és bárhonnan is nézzük, vágyfokozó is. Nyilván ezzel az információval mindenki azt kezd, amit szeretne, de azt kell mondjam, ez azért elég jó kis segítség lehet a női mindennapokhoz. Na mondom is tovább, hogy ebben az illatban hogy is jelenik meg: 

Ennek a provokatív, új illatnak a megalkotásához Sophie Labbé mester parfümőr egy három fajta, különleges pacsulit használt fel, amely teljesen kifejezi az illatjegy összetettségét. Az egyik legkihívóbb illatjegy a parfüm palettában, a pacsuli, sok jellegzetes vonással rendelkezik. Az új BVLGARI SPLENDIDA PATCHOULI TENTAITON illathoz Sophie Labbé három kiegészítő elemet választott, kizárólag a BVLGARI számára készítve, megalkotva egy olyan komplex illatot, amely megeleveníti a kísértést, miközben finoman megjennek benne a pacsuli különböző árnyalatai. A fejjegybe Sophie Labbé a baliról származó pacsulivirág-olajat választotta, amit egy kivételes pacsuli fajtából nyernek ki és amelyet egy kicsi szigeten gyűjtenek be. Ez az összetevő magában hordozza a tenger egyedi aromáját, ezzel pedig lágyítja a pacsuli erős, földes jegyeit. Bársonyos eleganciája miatt Sophie csak úgy emlegeti, mint a „szőke pacsuli”. A gazdag, fehér húsú őszibarackkal kombinálva ez a parfüm egy zamatosan gyümölcsös illatcsokor, amely ragyogó és merész jegyekkel jelenik meg a fejjegyben.
A szívjegyben a Pacsuli Szív jelenik meg, amely kizárólag a BVLGARI számára készült. Tiszta és értékes, árad belőle a fényesség és a gazdagság. Az intenzív jegyektől megtisztítva ez a pacsuli kifinomult, mégis egy erőteljes kivonat, köszönhetően a pacsulivirág-olajból származó nemes összetevőknek. Teljes tisztaságát megőrizve, egy
leheletnyi nőszirom édesíti tovább a szívjegyet, amely így természetes eleganciát kölcsönöz az illatnak.
Végezetül, a nilami pacsuliolaj kínálja a legautentikusabb, földes, sötét és kámforos aspektusát az alapjegynek, mellyel a pacsuli teljesen intenzívvé válik. Ez a három jegy egy rétegbe keveredve egy karizmatikus fény és árny játékot formál, amelyben a pacsuli tiszta és földes, bársonyos és hamisítatlan. Ez teszi a BVLGARI SPLENDIDA PATCHOULI TENTATION parfümöt egy egyedülálló és ellenállhatatlan alkotássá. Időtlen és káprázatos, a BVLGARI nőiesség fényűző kifejezése.

A másik kedvencem a nőszirom az illatban. Tudod, egyébként, mi is a nőszirom? Az írisz gyökere... csodás hatása van, ne ijedj meg, ezzel is csak a mindennapi nőies aurádat adod meg magadnak. Tehát ez egy igazán olyan illat, ami afrodiziákumokkal van tele. Luxus és vágykeltés. 

Én azt mondom, ünnepeljük a nőiességünket ezzel a csodás BVLGARI illattal. Én már fújom a magamét!

A csodás női erőt rejtő illatott ITT tudod megvásárolni, vagy megnézni!

 

20210306_123557.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8316450970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása