Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2021. február 20.

 

valasztas_dontes_szanto_brigitta.jpg

 

Amikor döntèsi helyzetben vagyunk, a racionalitàs helyett vàlasszuk mindig a lelkünket, mèg akkor is, ha ezzel le kell zàrni kapcsolatokat - munkàt - szokàsokat - hitrendszereket stb., ami fàjdalommal ès bizonytalansàggal jàr, mert ez az EGYetlen ùtja, hogy terheinket lèpèsről lèpèsre le tudjuk tenni. Ehhez viszont le kell győzni a belső fèlelmeinket, amik megbènìtanak, fogva tartanak, ès merni kell az ismeretlen ùj vilàg felè elindulni.
Minèl inkàbb kapaszkodunk a idejèt mùlt kapcsolatokba - rendszerekbe - struktùràkba - gondolkodàsba, annàl nagyobb nehèzsègeket teremtünk önmagunk szàmàra. Mindent ès mindenkit el kell tudni engedni most ahhoz, hogy megoldàsokat talàljunk a problèmàinkra, mèg akkor is, ha ezzel szàmunkra ismeretlen - jàratlan - bizonytalan ùtra lèpünk.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5216431064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása