Nesze!szer

Szerezzünk tévét a Dél-pesti Centrumkórház haematológiai osztályára

2021. február 12.

 

 rolandek_ankasagok.jpg

 

Van nékem egy kedves barátném. Anka. A hasonló hasonlót vonz elv alapján nem is csoda, hogy ő is foglalkozik jótékonysággal. Állandóan törpöl valamit, gyűjt valakinek, aki tagja a csoportjának, tudja. Most jutott el a 36 nagyszabású összefogáshoz, amelyben 36 kórházi teremnek gyűjtünk  (közösen) 36 televíziókészüléket és mérleget, hogy az ott – akár hónapokig – élők számára egy kicsit elviselhetőbb legyen az élet. Mert ugye, mindenki tudja, hogy rettentően lassan telnek ott a napok... sőt.

Mondom a lényeget: Fábián Roland már harmadszor néz szembe a rákkal. De nem az a feladós típus, szerencsére. Így ő most kitalálta, hogy a kórtermekbe tévét, mikrót és vízforralót is szerez. Mind a 36-ba. Itt jött a képbe az AnKaságok kézműves közösség, ahol jótékonysági licittel szereznek még sok pénzt a szent cél érdekében. Ma még tudok ti is licitálni, szépségeket beszerezni és ezáltal segíteni. Ezt találta ki Anka barátnőm. Minden info ITT, gyertek! 

 

 

SBERBANK Horváth Zsuzsanna

HU32 14100220 28249049 01000007

Swift: MAVOHUHBA

Megjegyzésbe kérlek írd be:

AnKasàgok ADOMÁNY

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr816421052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása