Nesze!szer

Kendő a kutyának? Igeeen!

2021. február 02.

 

 

madedog1.jpg

 

Az én kutyámnak mindig volt kendője. Ott lifegett a nyakában. A világ számos pontjáról hoztam neki és imádta. És mindig számon is tartották őt, mert olyan jól állt neki. 

Akkor még itthon nem igazán lehetett kapni ilyesmit, mindenféle "ember" sálakból varázsoltam neki. Nemrég találkozta a MaDe Dog Design darabjaival, akik csodás darabokat készítenek az ebeknek. Igényesen, szépen, a vevő kérésére... na jó, a gazdi tolmácsolja azt. A cég története egy szörnyű betegséggel kezdődött, egy agytumorral tulajdonképpen. Két csomóval Detti fejében. Aztán a lassú, lassú felépüléssel, sugárral, nagyon sok nehézséggel, tolókocsival és komoly anyagi gondokkal. De mindez átfordult egy nagy szeretetbe, életigenlésbe, természetközelségbe, sok meditációba és a MaDe Dog Desing darabjaiba. 

Rendeljetek Dettitől kendőket az ebeknek, bár, azt kell mondják, már a macskák is befurakodtak a vásárlók közé - tündérien mutat rajtuk is egy-egy darab. A facebook oldalukat ITT találjátok, legyen fess minden kutyi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5416411784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása