Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2020. december 19.

 

woman_szanto_brigitta.jpg

 

A Nő, a Szerelem, a Kapcsolatok gyökeres àtminősülèse zajlik, hatalmas kènyszerìtő erővel mutatkozik meg mindaz, amit eltemettünk, amit magunkba zàrtunk, amit titkolni akartunk. Nem tudunk tovàbb hazudni, nem tudjuk tovàbb eljàtszani, hogy megelègszünk a boldogtalansàggal, beletörődünk, hogy csupàn szeretőkènt - felesègkènt - anyakènt - hàztartàsi alkalmazottkènt - szolgàlòkènt - szűzkènt - boszorkànykènt stb. tudjuk betölteni kapcsolati szerepünket, màr nem elèg csak ez, vagy csak az, MINDENT akarunk, nem tudjuk tovàbb titkolni legmèlyebb vàgyainkat, belefàradtunk àlarcainkba, melyek nem ròlunk szòlnak.
Eljött az ideje, hogy felszabadìtsuk a Nőt, a Vàgyat, a Kapcsolatainkat a vèlt, vagy valòs terheink alòl ès megengedjük önmagunknak ès ezzel a màsiknak is, hogy szabadon megèlje önmagàt ... kiszabaduljunk a megszokàsbòl, az elvàràsokbòl, a szürkesègből, a terhekből, a kapcsolati jàtszmàkbòl, a kapcsolati mèrgezèsből ès függősègből ès megtisztuljunk.
Minden kapcsolatnak csak addig van hatalma felettünk, amìg rà nem jövünk, hogy mindvègig szabadok voltunk, csak nem akartuk ezt èszrevenni.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr816304256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása