Nesze!szer

Reggeli Nesze

2020. december 17.

 

9ec12fc67e347e9fe23e141c53ca4796.jpg

Vegyük èszre, hogy ugyanazt a mintàt ismèteljük ùjra ès ùjra, ès amìg nem merünk cselekedetben - gondolatban - lèlekben kilèpni az ismeretlenbe, ahol ugyan nincsenek ismerős kapaszkodòk ès ismerős szenvedès mintàk, amìg nem szabadìtjuk fel önmagunkat ezekből a szenvedès programokbòl, addig èvről èvre, èletről èletre ugyanazt a sorsrontò, transzgeneràciòs, őseinktől àtörökìtett èletet teremtjük.
Az èletünkbe ismètlődően visszatèrő helyzetek, körülmènyek, szemèlyek, nehèzsègek, pròbàk, betegsègek stb. mindig azt mutatjàk, hogy ugyanazt a kört jàrjuk ùjra ès ùjra, ahhoz hogy ez megvàltozzon, ki kell lèpni a komfortzonàbòl ès MINDEN èletterületünkön az eddig JÀRATLAN, ismeretlen, ùj utat vàlasztani.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5816340038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása