Nesze!szer

Flying Tiger: újdonság biztonságosan!

2020. december 07.

 

flying_tiger_copenhagen11.jpg

Oké, akkor beismerem. Gyakorlatilag itthon a gyermek játékainak, rajzolói izéinek a tetemes hányada a Tigerből jön. Vagyis a Flying Tigerből, De olykor, főleg ebben a vírusos időszakban megőrülök, hogy nem férek el, nem tudom tartani a távolságot, viszont vásárolni akarok.... vagyis szeretnék. Éééééééééééééés lett megoldás! 

"A dán tulajdonú Flying Tiger Copenhagen dizájnbolt lánc december 4-én - itthon elsőként - vezette be a private shopping szolgáltatást. Az érdeklődők a negyedórás idősávokra ezen a linken regisztrálhatnak, és legfeljebb 19 másik vásárlóval együtt élvezhetik a biztonságos és háborítatlan válogatást a lánc üzleteinek 7-8000 különböző cikket felvonultató kínálatában. A regisztráció első lépéseként ki kell választani az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk, majd a felajánlott időpontok közül a nekünk megfelelő lefoglalható.

A mindennapi dán dizájnt Magyarországra bevezető és itthon is megkedveltető hálózat 11 üzlettel rendelkezik: ebből nyolc Budapesten található. A privát vásárlást egyelőre öt budapesti, illetve a budaörsi és a kecskeméti boltokban vezetik be, jellemzően nyitás előtti, és/vagy a nyitvatartási idő első órájában - ez üzletenként változik.

Fontos, hogy az új szolgáltatás igénybevételéhez nem kapcsolódik minimum vásárlási kötelezettség, sőt az ötezer forintot meghaladó vásárlások mellé a Flying Tiger színes karácsonyi csomagolópapírt is ajándékoz a vásárlóknak.

A visszatérő látogatók már tudják, hogy általában kéthetente érkeznek új termékek a dán lánc üzleteibe, a karácsony előtti három hétben azonban hetente többször is megújul majd a termékkínálat, amelyet nemzetközi dizájndíjakkal jutalmazott kreatív tervezőcsapat fejleszt Koppenhágában."

Az egészen biztos, hogy én ezt igénybe fogom venni. Zselés izé, simítós füzet és egy rakás karácsonyi dísz mindenképpen gazdagítja majd az otthonunkat. Köszi Tiger, hogy ilyen kis újhullámos vagy! 

Ps: az édességeikből szoktatok venni? Én igeeeen....D

 

flying_tiger_copenhagen12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4116322322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása