Nesze!szer

Reggeli Nesze

2020. november 19.

 

kiszallni_belole.jpg

 

Sokan kérdik tőlem, hogy egy minta, egy blokk egy trauma meddig tart? Ha dolgozták rajta és hozzáértő segítséget kaptál, akkor pont addig, amíg hiszel benne, hogy még tart! Mert egyszerűen nem tudsz már létezni az akarás, a küzdelem, a kihívások nélkül.
És mi a megoldás? Mondhatnám, amit mindenki, hogy engedd el... Szerintem ez csak egy újabb teljesíthetetlen teher. Inkább azt mondanám, hogy engedd meg! Sok éve mondom, írom. Engedd meg, hogy a görcsös akaratod nélkül, az élet úgy alakuljon, ahogy természetéből adódóan szeretne. Nem úgy, ahogy te görcsösen szeretnéd.
Hagyd és uralkodj magadon. Ne vonódj bele érzelmileg. Gyere ki a színdarabból, ülj ki a nézőtérre és nézd onnan. Ha ez sikerül rá fogsz jönni, hogy kacagtató a dráma, amit játszunk. Néha meg szívet tépő. Nem tudod erővel megváltoztatni. De kiülhetsz a nézőtérre, és távolmaradhatsz a drámától.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6716287246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása