Nesze!szer

A bőröm új őrei: Artistry Signature Select™

2020. november 19.

 

 

img_20201102_104124.jpg

 

A bőr ápolása elég fontos dolog. És ez nemcsak a nyaktól felfelé érvényes megállapItás, sőt. Az én bőröm az igényli is, mert testápoló nélkül vakarózom, az meg nem egy lájkolható tevékenység általam és feszesednék is itt-ott. De ugye, minden nő más és más és mást is igényel. Tesóm például egy nem egy kenős tájp, én meg minden jót megpróbálok megadni a combomnak is például. Na, de mondom is, mi az új felfedezésem. Ez nem más, mint az Artistry Signature Select™ Body személyre szabható termékvonalából 3 darab. Azért is keltette fel az érdeklődésemet, mert egyéni problémákra találunk általuk megoldást, ránk hangszerelhető a termékcsalád.

Az én bőröm őrei most ők, igazi testőrök lettek, akik a fürdőszobában állomásoznak. 

 

 

img_20201102_115127.jpg

A fürdőszobám azért helyenként egy nagy drogéria raktárárához hasonlatos, ezt ideje belátnom. Szeretem a finomságokat, na. Estére általában mindig meleg hangulatú habfürdőket választok, de mostanában elég frissnek kell lennem reggel. Itt nincs idő arra, hogy hat körül még punnyadjak, a kávé és a tusolás a két tevékenységem, ami ébresztőleg hat rám. A kávémról nem fogok most mesélni, de a tusimról igen. Itt bizony kell nekem az ébresztő jelleg, de nagyon. Akkor ismertetem is a reggelem rutinját.

 artistry_tusfurdo.jpg

Kezdem az Artistry Signature Select™ Body Tisztító Tusfürdőjével a zuhanyzást. Mondhatnám, hogy becsukom a szemem és már a a citromföldön is érzem magam, de akkor bealudnék, szóval nem csukom. Ez a citrusosság viszont agggyon hat az érzékekre, pezsdIt. Ráadásul, jóis néz ki a cucc, meg nekem már attól jó kedvem lesz, hogy van szIne a flakonnak, vagy tubusnak. Ez az áttetsző gél egyébként NUTRILITE™ forrásból származó citruskivonattal operál, ami a lelkemnek is üdItőleg hat szerintem. A tusi pedig kelmesen tisztítja, puhábbá teszi és megerősíti a bőrt. (Meg engem is az előttem lévő megpróbáltatásokra....) Plusz ligetszépe olal is van benne, ami nagy kedvence minden tudatos bőrápolónak, hisz gyulladáscsökkentő és megtartja a nedvességet is a bőrben.

 

artistry_scrub_nagy.jpg

Utána, ha van időm vagy hétvége van, akkor jövök a lila flakonnal, ez imádatom tárgya. Ugyanis a lilában testradír lakik, ami maga is lila kinyomva. És nagyon szép is! Fú és végre egy radIr, ami radIroz is tényleg, nemcsak mismásolja a dolgot.  Acai, ligetszépe és kínai bazsalikom esszenciális olajok kombinációjával puha és ruganyos tapintású lesz a bőröm általa.  Mondjuk, azért ez negyven felett elég nagy örömmel tölt el. Ravasz módon nemcsak a combomat frissItem fel ilyenkor, de én bizony a könyökömre is használom, mert őszintén szólva, a fűtési szezonban már must have-nek érzem. És minden egyes radIrozás után úgy érzem, kicsit újjá is születek. (Ez egy Skorpió asc-vel elég menő érzés, azt kell mondjam.) 

ArtiSignature Select™ Body testradírja hozza nekem a spiritualitást a lila szInével is, szóval nyilván betalált nálam rendesen. Kislányom szerint az illata cukorra emlékeztet, de én inkább a virágos rétet érzem benne és a bogyós gyümölcsöket. Mondtam már, hogy nagyon szeretem a szInét is? Természetes anyagokkal is dolgozik ugye, szóval, csak jót adok magamnak és az időnkénti új életemnek. Ha nem felejtem el, a kefét is bevetem és azzal machinálok. Annyira professzionális érzés a bőrömnek - szeretem, mert élénkebb is lesz az árnyalata. 

 

artistry_testapolo.jpg

És akkor utána jöhet a feszesítés! Az Artistry Signature Select™ Body Feszesítő testápoló egyfajta „edzőterem a bőrnek”. Hát, én otthon a fürdőszobában edzek és még el sem fáradok benne. Piros a flakon, amiből nyomom, maga a testápoló pedig rózsaszIn és iiiisteni az illata. Mandarin, narancsvirág, szantálfa - ez hűsIt. De első hatásként ez az ápoló csökkenti a cellulitisz megjelenését és simábbá teszi a bőrt. Feszesebb érzést érzel, olyan kis de jó csaj lettem feeling és fiatalosabb kinézetet ad a láb, a has és a kar bőrének. ˙(Bár mostanában a hasamat nem annyira villantom, de azért otthoni pózolásban jó vagyok.) Ráadásul védi és megnyugtatja a szennyeződések és a por miatt kialakult bőrirritációt. ami nem annyira jó nekünk, met a feszességet csökkentheti. Szóval ezzel a termékkel én rendesen megteszem, amit tudok azért, hogy szép legyen a combom is, remélve, hogy jövő nyáron csak tudunk újra strandolni....D  Ja, és nem is mondtam, hogy kávémagolaj is van benne. A kávéról meg úgyis tudjátok, hogy óriás szenvedélyem. Most már testápolóban is. És ugye gránátalma is van benne, ami az egyik legismertebb öregedésgátló. Ki tudna ennek ellenállni? Én nem és nem is akarok....

Ja, igen, az illata. Ezt úgy állItották össze, hogy utána is néztem, milyen illatjegyek vannak benne, mert annyira finom!

Fejjegy: mandarin, japán körte
Szívjegy: lótusz, narancsvirág, ibolya
Alapjegy: szantálfa, pézsma.

 

Plusz tudnivaló:

  • A terméket a bőrápolás területén 50 éves kutatási háttérrel rendelkező Artistry™ fejlesztette ki, nemzetközi bőrgyógyászati szaktanácsadók bevonásával.
  • A termék mögött a NUTRILITE™ 85 évnyi gyógynövény-kutatási tapasztalata áll.
  • NUTRILITE™ forrásból származó gránátalma-kivonatot tartalmaz, mely bizonyítottan megvédi és megnyugtatja a szennyeződések, így az ultrafinom részecskék (PM2,5), a dohányfüst és a városi por miatt kialakuló bőrirritációt.
  • Az életerős, ellenálló növények termesztése érdekében a NUTRILITE™ farmokon fenntartható gazdálkodási módszereket alkalmaznak.
  • Minden bőrtípusra megfelelő. 

És hogy mi tetszik nekem az  Artistry Signature Select™ Body testápolócsaládjában összességében? Az, hogy személyre szabható, természetes anyagokat is tartalmaz, isteni illata van mindnek, szép lesz tőle a bőröm és nekem az is fontos, hogy jó árnyalatúak, amelyből kinyomom magamnak a dolgokat, mert azt hiszem, most ez az, aminek a lelkünknek nagy szüksége van. Szerintem karácsonyi ajándéknak is kiváló, mert személyre szabod a meglepetésedet és a megajándékozott érzi a törődést. Köszi Artistry, én is érzem már!

 

 Ps: Még több info a termékekről ITT.

 Apró info: Artistry Signature Select™ Body termékek NUTRILITE™ farmokról származó, gondosan válogatott növényi összetevőket tartalmaznak. A NUTRILITE™ farmokon a mérgező vegyszerek és növényvédő szerek helyett fenntartható növénytermesztési módszereket követnek, így például természetes gyom- és rovarirtó módszereket alkalmaznak, illetve ragadozó állatokat használnak a kártevők ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4916278686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása