Nesze!szer

Majd te is megtalálod a másik feledet!

2020. október 11.

 

 

igazi_onmagam.jpg

 

 

A családom hosszú évekig minden áldott vasárnap délután kedvesen, ám szánakozó tekintettel elmondta nekem: majd te is megtalálod az igazit, majd neked is jó lesz.

A szomszéd néni pedig szánakozva nézett rám és hússzor elmondta, milyen szép családja van a lányának. És milyen rendes a veje.

Én meg arra gondoltam: mikor hagjyák már abba! Mikor lesz az, hogy végre nem kell ezt hallgatnom, mikoooor már jó nekem. Hosszú évekig gondoltam azt, az a normális, mert ők úgy boldogok, hogy ott a másik, van benne némi társfüggőség, megalkuvás, kompromisszum, de ezt biztos eképpen kell csinálni. Belementem egy olyan kapcsolatba, amit szinte a tudatalattim generált, hogy végre mindenkit boldoggá tegyenek, van itt minden, együttélés, gyerekről tervek, anyóssal bratyizás.... aztán egy szép napon ráeszméltem, hát ez minden, csak nem az én életem. Ez egy kirakat, amit nekik csináltam, én meg mint egy kalitkában csücsülök benne és néha csipogok, vegyen már észre valaki és szabadItson ki.

Az igazit megtalálni. Nagyon nagy meló.

Önismeret, önmunka, őszinteség.

Fatalizmus, önmarcangolás, tanulás.

Útkeresés, átbulizott éjszakák, önismereti könyvek, barátnős beszélgetések.

Nemek kimondása.

Aztán megtaláltam a másik felemet.

Az igazit.

Önmagamat. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7116235276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.10.12. 06:42:17

Nana azért biztos van ott a fiókban egy fekete herceg is.

Ez egy hülyeség amúgy. Sosem fogom megérteni, ez olyan, mint a tükör dolog. Elavult és sántít.

Eleve nem másik félnek kéne nevezni, mint valami elérhetetlen tökéletesség eszményt.

Erre nem tudok mást írni csak azt, hogy ez egy újabb osho bölcsesség. Az ilyen osho bölcsek simizzék és öleljék meg magukat és kivi lennék hosszútávon mire mennek vele.
süti beállítások módosítása