Nesze!szer

Sugarbird, Frida Kahlo, Schobert Lara, Gesztesi Panka és a női erő

2020. szeptember 08.

sugarbird_fridakahlo_1.jpg

sugarbird_frida_tallos_rita.jpg

 

 

Hódi Pamela, Zséda, Kiszel Tünde, Gesztesi Panka és nem utolsó sorban Kende Hofherr Krisztina szerepel a Sugarbird legújabb kampányában. A Czukormadaraknál most jött ki a Frida Kahlo kollekció, amelynek tervezéséhez Kerényi Virág is csatlakozott. A fotózás igen izgalmas volt, Gesztesi Panka mesélt a felkérésről:

„Frida Kahlot nagyon sok rágalmazás érte élete során, mégis mindig kiállt önmagáért és erős tudott maradni, ami rendkívül inspiráló.” – Gesztesi Panka gondolata Fridáról, akinek ez volt az első komolyabb fotózása. „Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, izgatottan vártam már ezt anapot, hiszen korábban nem volt még részem hasonló élményben.” – folytatta Panka. A Sugarbirdszámára nagyon fontos volt, hogy az érett, tapasztalt korosztály mellett fiatalokat is felkérjen az izgalmas fotózásra.

A Who is Frida sorozatban szerepel többek között Ábel Anita, Hódi Pamela, Zsédenyi Adrienn, Schobert Lara, Tallós Rita, Kende-Hofherr Krisztina, Gesztesi Panka, Kiszel Tünde, Szabó Máté, Vásony Anna, Jagasics Maja, Jagasics v. Csonka Hedvig, Parrag Andrea, Miss KK, Kirsán Diána. A képeket látjátok, Frida Kahlo munkássága pedig ma is hat ránk. Az erős nők ilyenek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2616194328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása