Nesze!szer

A magyar Jakab Viktória nemzetközi munkája

2020. június 30.

 

 

viktoria-jakab-editorial01.jpg

 

A Hamptones Magazine új számában szerepel Jakab Viktória, varázslatos képeken. A magyar modell, aki tavaly már sok-sok sikert elért, most Nina Ricci, Burberry, Etro darabokat visel többek között.  Yossi Michaeli képei a lányról, akinek szerintem még nagy sikerei lesznek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5915967984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2020.07.02. 06:29:33

Az utcánkban öt szebb nő van....

liberalnazi dickheads 2020.07.02. 06:29:38

Ugly as fuck... of course its my point of view but its very hard to say that she is pretty as Mihalik or Palvin.
She came from the ugly tree..and nowadays ugly is interesting for some people :) Not for me though..

Örömhernyó 2020.07.02. 12:53:32

@röf: @liberalnazi dickheads: Nem szépnek kell lenni, hanem érdekes arcúnak ahhoz, hogy valaki topmodell lehessen. Sokféleképpen fotózható, ez a lényeg.
Amúgy fotómodell, kifutós modell és bikinimodell is eltérő kategória. Kifutóra nagyon vékony, piszkafa alkatú kell, nagyon "érdekes" arccal, akire fogasként akasztják a ruhákat a divattervezők, akik nem a nőket szeretik alapból, tehát pont nem a nőies modelleket keresik.
Fotómodellnél nem olyan fontos, hogy magas legyen, de kerekebb idomok kellenek, szabályosabb arccal.

Mihaliknak "érdekes" arca van, Palvin helyeske, kerekebb, melegebb, puhább, kislányos, cserfes, girl-next-door, átlag barátnős megjelenésű. Ez a Jakab Viktória egy hidegebb szépség, nem hiszem, hogy a magyar közönség szívében le fogja váltani Palvin Barbarát. Ahogy Mihalikot se érzi magához közel az átlag magyar ember, mert hideg, távoli. Ettől függetlenül még kereshetnek ezek a modellek százmilliókat.

radnaughty 2020.07.02. 12:53:40

Sajnos egyet kell értsek az előttem szólókkal, nekem sem tetszik a hölgy. Ettől még természetesen érhet el sikereket a modellbizniszben. Egy ideje valóban van ilyen trend, hogy egyáltalán nem a szép nőket keresik ilyen munkára, hanem inkább a valamilyen szempontból különleges, érdekes arcúakat. Mint ahogy a 20. században szintén elképzelhetetlen lett volna, hogy dagadt, formátlan, cellulitiszes, stb. hölgyek szerepet kapjanak ebben az iparban.

GreKat 2020.07.03. 15:52:16

En nem ertek egyet, szerintem nagyon szep es kulonleges lany! Amit ezeken a kepeken mutat az egy koncepcio, egy hangulat, ehhez nem illene a mosolygos tipikus szep vagy palvinos styling. Erdemes lenne tobb munkajat is latni vagy a sajat kozossegi oldalat hogy o miket mutat magarol, de nekem ez is tetszik! De egyetertek az elottem szoloval.. a tipikus atlag magyarnak szuk a latokore, messzebb mar nem lat...

Commandante Jayasuriya 2020.07.03. 15:30:09

Nem egy átlagos szépségű lány, de mint tudjuk a szépség nehezen meghatározható, és teljesen relatív. Egyébként pedig a fiatalsága már magában vonzó.

Viktória Jakab 2020.07.05. 08:36:14

@Örömhernyó: ez egy tok jo hozzaszolas! tenyleg! koszi :)

2020.07.17. 17:30:41

A szépség teljesen másképp jelenik meg élőben és a fotókon.
süti beállítások módosítása