Nesze!szer

Tízmilliószoros Nesze

2020. június 05.

 

viragos_nesze_ebredes_tizmillioszoros.jpg

 

 

...Eljött az önmagadról való gondoskodás ideje. Csodálatos időszak következhet, ha végre megérted, hogy neked kell első helyre kerülni az életedben. Hogy nem határozhat meg Téged senki más. Hogy nem alakíthatja az önmagadról kialakított képedet egy ember, aki kirakat életet él, és bírálatával megpróbál földbe döngölni Téged! Aki a keserű, boldogtalan életéért bűnösöket keres. Aki orvul támad, aki mindig jobban tudja, a Te életed mitől nem működik, miközben az övé romokban hever.  
 
Ők azok, akik mindenbe beleszólnak, amihez semmi közük, de szerintük csak segíteni akarnak. Akik kétségbe vonják a boldogságodat, a sikeredet, vagyis ítélkeznek feletted, de ők azt hiszik, ezt jelenti kiállni a véleményük mellett. Amikor mindenki más hibás az életükért, és semmiért nem vállalnak felelősséget, ők ezt vélik igazságnak. 
 
Itt az idő leválasztani magadról őket!...
Az ébredés hajnalán blog (részlet)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6715741022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása