Nesze!szer

Június: légy azzá, aki igazán vagy!

2020. június 02.

 

 

hello_junius.jpg

 

A hatodik hónaphoz érkeztünk egy olyan évben, amire azért hosszú ideig emlékezni fogunk. A 6-os szám az angyali világban a földi 'javakkal' hozható összefüggésbe, az anyaggal, anyagiakkal. Ilyenkor egyensúlyba hozzuk amint fent, úgy a zsebünkben dolgot, keressük a lelkünk hIvószava és a gázszámla kifizetése közötti összefüggést és meg is találjuk azt, ha ügyesek vagyunk. A 6 a harmónia, a szerelem és a szépség száma is. Ez jelentheti azt, hogy gyönyörű helyekre megyünk, felfedezzük a természet igazi kincseit, vagy másban is meglátjuk a szeretet által azt, amit eddig nem is fedeztünk fel. Ez a számok nyelve. A Tarotban ez a Szerelmesek lapja, ami választás és megértés is. Súghatja azt is, válasszál véglegesen, döntsd el, ki vagy mi mellett kötelőződsz el. Nekem ez most igazán azt jelenti, ha a számokat és a bolygók helyzetét is nézem: válaszd önmagadat, válasszad azt, aki tényleg vagy!

A június aszrológiailag-asztrozófiailag sarkalatos pontjai: 5 és 21 leginkább. Június 21 mindig erős, hisz ez a nyári napforduló, ennek a napnak az energiái határozzák meg az elkövetkező negyedévünket. Júniusban másról sem lesz szó, mint arról, hogy előkészItsük valami újat, valami mást, aminek a kapujában állunk már. Nincs másra most szükséged, csak a fókuszra és arra, hogy az érzelmeidre hallgass, még mindig. Amit felejts el: harc, harciasság, keménység. Ahogy az 5-ei Ikrek-Nyilas tengelyen a Telihold lesz, az bizony egy összecsapás, csata. Ez egészen pontosan lefordItva a muglik számára akár még több utcai harcot is jelenthet, a médiában is komoly összecsapásokat. Aznap, ha lehet, legyél nyugodtabb, csendesebb és kapcsold ki a régi kerékvágásban kattogó józan ész gombot. Nem, most nem lesz rá szükséged, a belsőd fogja megmondani, mit tegyél vagy mit ne tegyél - és nem a kis manó a fejedben. Amivel most szembe kell nézned, az önnön  Darth Vedered. Igen, a sötét oldalad. Mert mindenkiben van ilyen, az Ikrek havában járunk, ami maga a polaritás. Amikor olyan emberekkel, találkozol, akikről úgy érzed, téged akadályoznak, megőrülsz tőlük, hogy tehet ilyet... akkor az valamennyire a te sötét oldalad kivetülése. Júniusban ezekkel a belső félelmekkel találkozol majd, de a jó taktikát nem az állatkertből strucc kománk küldi nekünk, hanem inkább az, hogy megvizsgáljuk önmagunkat, az érzések gyökerét. Gyökeresen nem fogsz máshogy gondolkodni, de aha-élmények jöhetnek bőven. Ez pedig egy teremtő hónapban az emelés energiáját adja. Az épItőköveid innen kezdve a hit apró téglái lesznek, hidd el, ezt megtalálod magadban! Az üzenet pedig örök: minden érted van. 

15-e körül sem fogunk unatkozni. Ám ebben a hónapban arra figyelj, hogy ne figyelj másra. Ne hidd el, amit a médiában látsz, ne dőlj be a facebookos postoknak, mert a Merkúr égi helyzete azt sugallja, nem mind arany, ami fénylik. Vagyis inkább nem úgy van, ahogy neked tálalják. Ne ülj fel a lázItó hullámoknak és annak, amit a mátrixban le akarnak nyomni a torkodon. Légy résen! 

Június második jelentős időpontja a 21-e. (Nekem egyébként is). Újhold, a Rák jegyében, de sok extrával megtüzdelve. Vedd fel azt a cipőt, amit kényelmesnek érzel és lépj be a kapun, ami nyitva áll. Ezt nevezhetjük új életnek, sorskapunak, de akár nagy ugrásnak is. Tudod, létezik szabadakarat, nem kérdéses, de vannak sarokpontok, amelyek egyszerűen vagy megtörténnek, vagy megtörténnek - nincs mese. Elmenekülni nem tudsz, maximum másik útra tévedsz, de akkor is visszakerülsz a játéktáblán erre a mezőre. Az én érzésem az, hogy egyszerúen fel kell vállalni önmagunkat júniusban, júniustól. Nem azt, akit az instán játszunk, ha nem igaz az  az oldalunk, nem azt, akit akár egy munkahelyen alakItunk és nem is azt, akit a szüleink szeretnének látni bennünk. Önmagunkat. Igaz emberekkel, őszinte szeretettel teli emberek gyúlnek majd köréd ezután. Lehet, hogy az anyagi forrásaid azért apadtak most el, mert valami olyanban vagy, ami nagyon nem a tiéd. Talmi, hazug és túl harcos. Persze, nekem ez csak érzés, a saját magyarázatodat te találod meg. El kell hagynod azokat az embereket, akik lehet, hogy pont azért vannak körülötted, téged gátoljanak az új életedben. Nem mind ugyanazzal a tudatszinttel jöttünk ide, ezt sose felejtsd el! Június tálcán hozza neked a karmikus találkozásokat, felismeréseket, lépéseket.  Akár szerelmet is, igen. Lehet, hogy az elején vagy még a folyamatnak, de érezni fogod: már nem bIrod tovább: menned kell a saját utadon.

Amikor tényleg az leszel, aki mindig szerettél volna lenni: tehát önmagad, nem marad el a jutalom. Én csak annyit kérek, vagy javaslok halkan, ne harcolj, ne küzdj, csak elegánsan, ahogy kicsit lenézően, de közben okosan mondta Miranda Priestley az Ördög Pradat viselben: ennyi! 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2815735460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása