Nesze!szer

Vidám vasárnap

2020. május 24.

 

 

elengedtem_mindent.jpg

 

A szabadság nem külső dolgok által befolyásolt tényező. Nem függ attól, mi van kint. Amíg a terrorban, a bántasban, a játszmában a drámában vagy, nem vagy szabad akkor sem, ha a társadalmilag szabadságnak hitt viselkedésformákat játszod.

Azt a hitet, hogy bármit megtehetsz.

A szabadsag nem az, hogy szabadon váltogathatod az embereket és mindent megteszel. Ez rabság. Szabadsag nem az, ha van mindened és császár módjára élsz, közben meg szorongsz.

Akkor szereztem meg a belső szabadságomat, amikor elengedtem a hiteimet mindennel kapcsolatban. Amikor azt tudtam mondani, hogy bármit el merek veszíteni. Amikor nem akartam többé függő kapcsolatokat. Akkor lettem szabad, amikor elengedtem azokat, akiket el kellett, amikor hű tudtam lenni azokhoz akiket szeretek, amikor már nem a tér és az idő határozta meg azt, hogy belül hozzájuk tartozónak érzem magam.

Szabad akkor lettem, amikor ha becsukom a szemem és látom az útjukat, akkor is tudom mélyen szeretni őket, mindegy hol vannak.

Szabad akkor lettem amikor 19-re húztam még egy lapot és vesztettem. Akkor jött meg minden az életembe.

Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2015710602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása