Nesze!szer

Tomán Szabina új arckrémét próbáltam! Bloom-me

2020. május 18.

 

toman_szabina_bloom_mee_1.jpg

 

Tomán Szabináról már többször olvashattatok az oldalon és az instámon is feltűnt. Miért is? Azért, mert igazán csodálom szárnyaló karrierjét. Dolgoztunk is többször együtt és pontosan tudom, hogy az elért eredmények mögött rengeteg munka van, önismeret és kitartás. Szabina nagyon sok embert fogyasztott már le a módszerével, az első időkben minden egyes vendéggel ő maga konzultált, tartotta bennük a lelket és segItette őket. A kedvessége a cég nagyra növésével sem változott, azt kell mondjam. Egy ideje tudtam már, hogy újabb mérföldkő előtt áll: arckrémeket fog kihozni. Az első már meg is érkezett: Bloom-me a neve. Én pedig rögtön tesztelni kezdtem, ami azért nem volt nagy teher, sőt....

Nyilván eléggé érdekelt, mi is van a tégelyben. Maga a dobozba nagyon szép, letisztult, abszolút illeszkedik az eddigi vonalhoz, ami Szabina termékeinek megjelenését jellemezte. Modern hatóanyagokkal, komplex hatású, sejtregeneráló, hidratáló krém - mondja az ismertető. 2 évig fejlesztették, amikor megtudtam, hogy Svájcban, rögtön éreztem, itt egészen biztos valami növényi őssejtes dolog is lesz a pakliban. 92 %-ban természetes alapanyagok kerültek bele. Ami vicces, de közben meg zseniális, távol-keleti kiwibogyó-kivonattal óvja a sejteket az oxidatIv stressztől, ami számomra már egy igazán jó pont. (Oxidatív stressz akkor fordul elő, ha a homeosztázis az oxidánsok és antioxidáns rendszerek között felbomlik, és a redox állapot az oxidáció irányába eltolódik. Ha az oxidánsok kapacitás meghaladja az antioxidánsok kapacitást, az ROS egy része kiszabadul az antioxidáns rendszer hatása alól. Oxidatív stressz során az egyes szövetek és szövetek biomolekulái sérülnek.- ez meg nem igazán jó az arcunknak.) És akkor ott vannak még a peptidek, amiről már sokat meséltem nektek.  (Ez az amino savból felépülő rövid polimer, ami egyébként benne van a bőrünkben és a kollagén lebomlásával keletkezik. Maga a peptid jó hatással lehet a bőrünkre, hisz jelzi a bőrnek, ha túl sok kollagénke bomlott le és szól, legyen új termelés. Így kintről besegítve ezt a bőrbe, picit megviccelhetjük magunkat, mert működésbe hozzuk a "gyárat". Ezáltal pedig feszesedés történik.) Szabina arckrémében biofermentált peptidek vannak, amelyek a kollagén és elasztin rostok termelődését fokozzák, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását. Ez őszintén szólva elég jól hangzik, ugye?! Amikor kinyitottam a tégelyt, egy igazán visszafogott kis virágos illatot éreztem először (növényi olajak vannak benne!). Aztán a kezemen kipróbálva azt gondoltam: na, végre egy igazán gazdag krém. Meglátásom szerint minden bőrtIpusnak megfelelő, talán zsIrosra nem ajánlanám. 

És akkor mondanám még, mi is rejtőzik még benne. A Bloom-me arckrémben található még növényi retinol, mely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait, ami ragyogó, feszes bőrt eredményez. A hialuronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású. Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az afrikai karité fa termésének magjából kivont Shea vaj, édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat. Én mondjuk mániákusan imádom a sheát, sokszor a hűtőben is tárolok belőle. Szóval csak ajánlani tudom. A krém textúrája nagyon kellemes. A gazdag hatóanyagtartalom ellenére hamar beszIvja a bőr és rögtön picit szebbé is teszi azt, a hialuronsavtól teltebbnek tűnik az arc valahogy, élettel telibb. 

 

bloom_me_toman_szabina.jpg

 

„Régi álmom válik most valóra! A közel két évnyi munka végül meghozta gyümölcsét: egy olyan arckrémet sikerült kifejlesztenünk, amely magas növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően segít megőrizni bőrünk üdeségét és fiatalságát. Súlyvesztés során a bőr még elegendő folyadékbevitel mellett is sokat veszít rugalmasságából, így a Bloom-me arckrémet bátran ajánljuk a Toman Diet vendégei számára is” – mondta Szabina. – „Tavasz van, de nem csak ezért lett az első kozmetikai termékem neve Bloom-me, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy az arc újra kivirágzik ettől a krémtől!”

Az én arcom tényleg kivirágzott, mióta használom. És igazán jó értelemben. Sokkal rugalmasabb valahogy a bőröm tőle, nyilván jó lenne most itt egy feszes virággal a hasonlat, de egyszerúbben csak jobb az állaga és kész.

A Bloom-me krémet beépitettem a napi rutinomba, ami most tavaszra kicsit megváltozott. Több időt, több törődést adok magamnak, mert ez is a karantén tapasztalatok témaköréből adódott. Eddig is igyekeztem minőségi kozmetikumokat használni, de ezután még kevesebb kompromisszumra van időm.... Az egyik reggel odáig 'vetemedtem', hogy arcvasalóval masszIroztam a bőrömbe, mert úgy még jobban beépülnek a szuper hatóanyagok. Jól esett a bőrömnek. És még a kedvem is virágos lett..

Próbáljátok ki a Bloom-me krémet, Szabina maximalizmusa mellett komoly hatóanyagokat kaptok, amelyek 35 felett kincsek a bőrnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7715704860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása