Nesze!szer

Teremts új életet!

2020. május 10.
teremtos_elozos.jpg
Erős termető nap van ma. Ezért hoztam is nektek egy részletet, ami még a teliholdra Iródott, de most is aktuális, sőt... a folytatást az adott blogon találjátok. 
"Ha mertél döntéseket hozni, és ez ismeretlen felé menni, a jutalom nem marad el. 
Egyfajta paradoxon érzés uralkodhat el az embereken, ahol a nyugalom és a feszültség kéz a kézben járnak. Az elmúlt hetek tervezésre késztettek, azonban a gyakorlati megvalósítás sokszor várat magára. 
Globálisan érzékelhető egyfajta sürgető érzés, ám ezt sokan nem tudják beazonosítani, és eluralkodik rajtuk egy intenzív feszültség. 
Ha az ember sokat bosszankodik, az egy biztos jelzés, hogy még nincs összhangban önmagával és az őt körülvevő világgal. A bosszankodó ember sokat ítélkezik. A telihold pedig képes felnagyítani a bennünk élő érzéseket. 
Arra szeretnélek kérni, hogy ma figyeld a gondolataidat. Talán meg fogsz lepődni azon, mennyi mindent teremtesz anélkül, hogy tudatos lennél rá. Minél többet gondolsz egy adott dologra, annál közelebb hozod magadhoz. Az aggódás és az állandó bosszankodás nem a boldog jövőd teremtője'...
Részlet az Ébredés hajnalán blogról

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1015677360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása