Nesze!szer

A megfelelő tisztaság, tisztulás most nagyon fontos! Jó termékekkel!

2020. május 06.

 

 

nu_skin_tisztulas_szappan_kezdo.jpg

 

Nézzük meg közelebbről, hol is tartunk most. Ott, hogy igazán nagy tisztulás időszakában vagyunk, ez azért elég erősen látszik most. Ráadásul, mától új energiák jönnek. Én már kevéssé kötök kompromisszumokat, például. Ergo, a termékekből is a legjobbakat választom. A mosakodáshoz, kézmosáshoz is. Most a Nu Skin választékából mesélem el a kedvenceimet nektek.

Kezdjük a szappannal. Ez most központi kérdés mindenhol. Én, mivel jórészt ebben az iparágban is dolgozom, pontosan tudom, mennyi rossz dolgot próbálnak ránk sózni. Itthonra csak olyat engedek be a lakásba, ami minőségi és nem szedi szét a gyerek kezét. Nu Skin Body Bar bőrbarát szappan valójában egy szappanmentes tisztító tömb, ideális arca és testre. Nem hagyja, hogy a bőr kiszáradjon,  használata közben aloe verával és jojobával hidratál. A természetes grépfruit kivonat friss illatát hosszan érezhetjük a bőrön. Kapható egyesével fehér műanyag tartóban vagy 5 db-os utántöltő csomagban, ez nekem igen praktikus, mert fogom, előveszem és már használjuk is. Azt tudni kell, hogy a bőrnek a túl sok mosakodás árthat is. De ugye most ez must have, tehát a teendő az, hogy olyan készItményt válasszunk, ahol nem öntjük ki a fürdővIzzel együtt a gyereket... (és ezt most képletesen értem, tehát arra vonatkozik, ne bántsuk a bőr barrier rétetégét) Szóval, ne dőlj be annak, ha egy szappanra valami hangazatos jelzőt biggyesztenek, inkább nézd meg, mi is van benne! (A sensitive felirat is lehet csalóka!!!) A Nu Skin Body Barnál minden rendben, sőt... Imádom a tartókáját ennek a dolognak, mert utazásnál nagyon praktikus volt és remélem, nem is olyan sokára sokszor kell még bepakolnom ezt a bőröndbe. (Csak már mehessünk, biztonságosan!)

A Nu Skintől egy másik lieblingem a tusfürdő zseléjük. Nu Skin Body Cleansing Gel a hivatalos neve. Ennek az állagát imádom és nemcsak a tisztuláshoz jó, de az aloe vera miatt táplál is. Van még benne orgona, kamilla, körömvirág és hát rozmaring is. Aki szeretné, a kezét is moshatja vele, de igazság szerint én igen kedvelem a bőrömet utána, nem pazarlom el a kacsókra....D 

 

nu_skin_epoch.jpg

 

Nyári mániám az, hogy ilyenkor eleve száraz bőrre való tusfürdőt választok. Nem dőlök be a néhány száz forintos illatcsodáknak a drogériákban, mert tudom, ezekbe sokszor mi kerül. Inkább a minőséget választom és száraz bőrre a Nu Skin  Liquid Body Bar a kedvencem, mert ápol, de mellette igazán finom grapefruit illatot is ad. Krémes cucc az egész és igazán jótékony.  És hát van olyan is, hogy Liquid Body Lufra. Ez kérem szépen már az emelt szint. Nálunk a kislányom is tudja, a bőr radIrozása milyen fontos. Na, hát mi most ezzel tesszük. Dióhéjjal dolgozik, ez dörzsöli le a megkeményedett bőrt onnan, ahonnan kell. Ezt azoknak is megsúgnám halkan, akiknek esetleg a sarkuk valami miatt kicsit estrább, vagy esetleg sok minden szó szerint a könyökükün jön ki. Mentás illat, én a dekoltázson használom erősebben, mert bizonyos ételek fogyasztása esetén itt mindenféle érdekesség mutatkozik. Ezzel nemcsak a szennyeződéseket távolItom el a bőrfelszínről, de selymesebb is lesz minden, tapinthatóan. Ami érdekes lehet még, a NuSkinnek van az Epoch családja. Ez már egy új vonal, nagyon sok természetes anyag. Kifejezetten testradIrozó szappan is van ebbben a famIliában. Ami számomra szakmailag érdekes,m hogy ez egy szappanmentes tisztító testradír, amely szemcsés felületével gyengéden radírozza bőrét, eltávolítja a szennyeződéseket, megszünteti a zsírosodást, valamint javítja bőre tónusát és tapintását. Irtó jól népz ki, csíkos ugyanis, imádnivaló. Az illata pedig szenzációs. Epoch Polishing Bar a hivatalos neve. De, mivel anyuka vagyok én is, még valamit ajánlok nektek. Az Epoch vonalban van egy babyknek is kiváló hibiszkuszos fürdető, ami hajra és testre is jó. Az én csemetém eléggé megkedvelte, mert olyan az illata, mint az egyik kedvenc virágának. Amit kedvelek még benne, hogy pumpás a teteje és nem öntön nyakom az egész kádat, nekem ez az ügymenetben elég fontos. Mindegyik terméket szeretettel ajánlom!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5515644038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása