Nesze!szer

Csomag a gyermek kreativitására szabva

2020. április 25.

 

 creativ_box1.jpg

 

Otthon, édes otthon, mondhatnám, hisz hetek óta ki sem mozdulunk innen, sőt. AmIg eddig az ovis barátnők, foglalkozások, sportok kötötték le a gyermekemet, most mindent nekem kell megoldanom. Ő a kreativitás nagy embere, egyfolytában alkot. Benne vagyunk mindenféle online csoportba, tippeket kapunk innen-onnan, de nincs már az a mennyiségű wc guriga, amit nem használtunk el, a ragasztópisztoly már mindenkinek szétégette a kezét stb. A neten és egy csoportban is keresni kezdtem, mi az, amit tudok neki rendelni itthonra, hogy már ne a kartonokat kelljen csak vagdosnunk állandóan, meg a kupakat gyújteni, hogy majd egyszer lesz belőle valami. Aztán valaki ajánlotta a Creative Box-ot.

creative_box_3.jpg

 

Ők szépen összegyújtve szállItanak mindent együtt. Kész pakkok a gyerekeknek, amivel dolgozhat. Nálunk óriási volt az öröm, tényleg fantasztikus, amikor megérkezett. Pakolt mindent kifelé és csak ujjongott. Első nap készült gyurmából ló, 4 hútőmágnest festettünk, korábbi cnd-s körömlakk tartóra kerültek pom-ponok, amikor baba fürdőszoba lett, alkotott egy monstert is... és hát azóta nincs megállás. Anyukaként nagyon, de nagyon tudom ajánlani ezt a fajta házhozrendelést, tényleg zseniális alkotni szerető csemetéknek! Ja, felnőtteknek is készül, de mondjuk arra nekem az életben nem lesz időm... én a 6 évessel alkotok...D

ITT a weboldaluk, ha keresnéd!

 

creative_box_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8615627542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása