Nesze!szer

Köszönöm, Anya! Anyák napi ajándékok, amiket anyukádnak szállItanak ki

2020. április 22.

 

 

 

anyalanya_rajz.jpg

 

Anya. Egy ember, egy lélek, akit te választottál magadnak, mielőtt lejöttél ide. Háládat, megbecsülésedet ilyenkor sem szabad elrejteni, csak most jóval nehezebb beállItani egy nagy csokor virággal, vagy meglepetéssel. Olyan ajándékokat kerestem most számotokra (magyar cégektől, alkotóktól), amit kiszállItanak anyukádnak, vagy a nagymamának, ha szeretnéd. Igy biztos örömet és néhány könnycseppet csalsz majd Anyák-napjára ilyenkor is a szIvébe, szemébe. A szeretetet nem lehet karanténba zárni!

viro_emlekorzo.jpg

 

Anyukád csillagai

Az ember tényleg néha lehozná a csillagos eget annak, akit szret. Számomra az égbolt egy csoda, de ezt úgyis tudjátok, hisz az asztrológia-asztrozófia a mindennapjaim része. Aki szeretné, anyukáját megajándékozhatja saját csillagképével, vagy akár az egész családéval, együtt. ITT találod a Viro Emlékörzőt. 

anyak_napja_szancso.jpg

 

 

Személyes üzenettel diszkrét karkötő

Kedvelem a visszafogott ékszereket, mert azok olyan diszkréten emlékeztetnek arra, hogy a másik szeretettel gondolt ránk. Szancso karkötői ilyenek. Egy parányi angyalszárny és egy szép üzenet. ITT nézhetsz utána, ő is kiszállItja Anyunak!

 

egyedi-kituzo-keszites-macskak-300x201.jpg

 

Egyedi kitűző

A kitűző az olyan dolog, amit mindig hordhat az ember. Nincs is jobb, mint egy felirat az embernek saját magán, hogy ő a legjobb Anyuka vagy Nagymama. A kitúzőshopban vállalják a te általad kitalált feliratot és már indulhat is a Nagyihoz, akár Balassagyarmatra is! ERRE kattints! 

 

anyak_napi_tea.jpg

 

Különleges tea

Köszönöm, hogy vagy... ez a teakeverék neve, amit a magyar teanagykövet állItott össze. Van benne csipkebogyó, a C-vitamin miatt és citromfű a nyugalom jegyében és sok más is. Szép gyerekrajz ékesIti a csomagolást, Marianna szuperül kitalálta. ITT nézhetsz bele a teába! 

 

libellus_kezmuves_naplo.jpg

Kézműves napló

Szerintem ez gyönyörű. Magamnak is rendelnék, ezen gondolkodtam. De Anyunak biztosan, annyira elvarázsolt. Akár az unokákról is jöhetnek bele a feljegyzések, mesés az egész. Nézz körül ITT

bogi_viragai_momp.jpg

 

Virág, ami marad is

Anyukám a képlete alapján is imádja a virágokat. De sok mami ilyen. A lakásban pedig igazi dIsz lehet egy olyan, ami nem hervad el. Bogi ilyeneket készIt, kattintsatok IDE! 

pigemart.jpg

 

Ásványból gyönyörűséges karkötő vagy nyaklánc

A PiGemArt ékszerei mind egyedileg készülnek, ásványokból. Igazi éke egy ruhának mind, mindenféle kőből kérheted, rojttal, fémmel akár fülbevalót, karkötőt vagy láncot is. Ildikó mindenre odafigyel és személyre szabja a szépségeket. ITT nézz körül, nem fogod megbánni, nagyon ajánlom! 

 

 

eszterkrem_anyak_napja.jpg

Szeretettel teli védelem a bőrnek is

Az Eszterkrém termékei az utóbbi idők kedvencei nálam. Csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, semmi mást. Ekcémás bőrű Maminak is ajándékozhatod, kap mást is hozzá, szuper a Szeretetteli védőburok ajándékcsomagjuk, nézd meg EZEN az oldalon. 

bergamott-malna-pisztacia-csokolade_mousse.jpg

 

Torta

Ezt gyakorlatilag magyaráznom sem kell. Engem döbbenetesen feldobna egy nagy torta érkezése. Jó, egy kicsié is. Főleg, ha igazán remek. Az ÉdesVáros oldalán több cégtől is találsz nekem ezen a bergamott-málna-pisztácia-csokoládé mousse a kedvencem első látásra, bár a pekándiós pitéért mondjuk elég messzire mennék el, csak most ugye nem tudok. ITT nézzétek meg. 

 

 

 

takarobezsbaba-570x670.jpg

Fényképes takaró

Ez szerintem végtelenül megható. Az unokák, vagy a család képeivel minden este betakarózni a szeretetbe... csoda és ez most igazán fontos. 1 nap alatt elkészItik és már viszik is. EZT az oldalt tanulmányozzad! 

 

csipkelengye.jpg

Csipkelengye, minden együtt

Amikor az ajándék praktikus, de közben szép is, az igazi öröm. A csipkelengyések, dobozokat állItanak össze és küldenek. Találhatsz bögrét, krémet benne és igazán szépségesek, igazi ékeszerdobozok. IDE kattints értük! 

 

lenka_leather_piros_penztarca.jpg

 

Kézműves pénztárca

Ebbe a piros pénztárcába beleszerettem. Még az is lehet, hogy megkapom magamtól Anyák napjára. BőrdIszműves alkotta, szóval nem tucatot ajándékozol, sőt. LenKa Leather oldalát ITT találod.

 

tavasz_klara_keramia.jpeg

Kávéscsésze igazi művésztől

Klára kerámiáiba egy kép alapján szerettem bele. Visszafogott, Izléses az ő világa, egy parányi Toscana, egy kis Balaton-felvidék minden alkotása érzésben nekem. Ezek nem tucat darabok, mindet maga a keramikus készIti, ajánlom őket, nekem a süteményeimhez tőle vannak a tányérkák és iszonyat édes mind! Barangolj az oldalán ITT

choco_me_raffinee.png

 

DIjnyertes csokoládé

A chocoMe, ami ugye szintén egy magyar márka, régóta az egyik kedvencem. Se szeri, se száma a dIjaknak, amiket elnyertek már a világban. Nem véletlenül. Hihetetlen rafinált kis csokikáik vannak, zselék, tonkababos dolgok, vagy hát a 72 százalékos csokival és kakaóporral bevont mandula... mondjuk, erről nem tudok lejönni. Szerencsére, nálunk mindenki édesszájú, csodálkoznék is, ha nem az lenne, eléggé kedveljük az életet is az ételekben. A ChocoMe most házhoz is szállItja a különlegességeket, pont az Édesanyákra gondolva. Rendelni EZEN a felületen tudsz.

 

mom_i_love_you.jpeg

 Személyes online üzenet

Ó.... ez olyan megható tipp. Személyen online üdvözletet küldhetsz anyukádnak, amit egy profi tesz össze neked, nyilván az utasItásaid alapján. Ez nagyon, de nagyon jó ötlet lehet, akár a határon túlra is. És tuti, hogy odaér... szerintem érdemes megtekinteni EZEN az oldalon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1015630742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása